Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
anon17395996

anon17395996

Medlem
  • Plats Göteborg
  • Registrerad 2009-08-26
  • Senast aktiv 2013-02-23
  • Antal inlägg 4

Foruminlägg

De senaste inläggen anon17395996 har skrivit i forumet.

1
Ursprungligen av doggenikke:

Nja nu vet jag inte om jag håller med dig riktigt... Ta en vanlig sony ericsson å känn på den. Sen tar du iPhonen. Du känner stort skillnad.. men jag ska fundera på om ja ska skicka in min å få en ny eller inte, liksom det finns sånna som har fått ennu mer fel än oss.. Och en lite högre kant bryr jag mig inte om igentligen.. det stör ju inte eller så..

Hur är din sleepknapp ? om du t.ex haft den i fickan i 1 timme och sen ska väcka den , trycker på knappen , kommer bilden DIRR då ? alltså 1 sek efter du tryckt eller kan den sega någon extra sekund ibland ?

Nja, det handlar inte riktigt om vilken utav iPhone eller SE som känns bättre. Jag väljer iPhonen för att den har en grym design, bra funktioner mm, den kostar också sina typ 8000 kr (om man ska köpa kontant). Och för de pengarna vill jag inte ha några skavanker i byggkvalitén. Alltså sådant som inte var menat att det skulle vara där, tex vår "kant". Jag har en SE W715, bra lur att ringa med. Inte alls samma sak som iPhonen, spelar inte ens i samma klass. Kostar ca 3500 kr. Men på den finns inga skavanker i byggkvalitén. Om du förstår vad jag menar.

Ursprungligen av doggenikke:

Värkar som att robotarna som gör iPhones är lite halvkorrekta...

Hade en vit 3G för ett tag sen , den hade också sprickor, sånna som du beskriver.
Sen hade jag en svart 3G och den verkade vara helt perfekt !

Men man får väll nöjja sig med att kanten är lite högre på ena sidan.. finns ju som sagt mycket värre saker som man kan få så

Japp jag kommer kunna leva med min kant. Men måste ändå säga att jag är förvånad över att kvalitetskontrollen är så såpass dålig. iPhonen är mitt första möte med apple och jag har alltid haft en föreställning om att deras produkter var av mycket hög kvalité. Men så får man se att det är PRECIS lika som med allandra andra märken. Same shit.

Ursprungligen av doggenikke:

Ja eller hur ! Hur är din ? testa å ha homeknappen neråt, så håller du mot datorskärmen, ser du då att skärmen är lite sne ? att metallkanten syns lite mer på ena sidan ?

Inget någon av mina kompisar hade märkt, men jag är van vid att hitta SMÅ fel.

Edit : Det kanske ska vara så ? det kanske är någon komponent under just det stället som tar liiite mer plats och gör så att metallkanten på högra sidan ligger Liiiiite högre upp ?

Precis på samma ställe är det hos mig med. Några andra som kan kolla? Man märker det lättast genom att dra fingret på kanterna på telefonen. det känns liksom "vasst" på det stället, i högra övre kanten.

Ursprungligen av doggenikke:

...
Å sen har ja märkt att metalramen runt luren är lite lite högre upp på högra sidan .. asså VÄLDIGT lite men endå sånt man blir tjurig på ...

Ha, jag funderade precis på om det var mig det var fel på att jag stör mig på såna småsaker. Ramen på mi 3Gs är precis som din. På en såpass dyr pryl, så bör allt vara perfekt. Framförallt när Apple vill att deras produkter ska framstå som så speciella och exklusiva.

1