Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
alfredwennerberg
  • Plats Eskilstuna
  • Registrerad 2009-09-23
  • Senast aktiv 2010-05-07
  • Antal inlägg 5

Foruminlägg

De senaste inläggen alfredwennerberg har skrivit i forumet.

1

Jag har en bakgrund som är heltäckande grå, det skulle jag vilja påstå är det ultimata när man redigerar bilder eller gör något annat som kräver att ögonen inte störs av färger och former i bakgrunden. Kanske är det tråkigt att ha en bakgrundsbild på desktop, men handen på hjärtat, hur ofta tittar man egentligen på sin bakgrundsbild?

Nja, ett av det bästa du kan ha i DJ-syfte är ju helt klart Abelton Live, men fullt så enkelt som att det fade:ar in av sig självt är det ju inte..

Men om du dubbelklickar på en låt så börjar den spelas i nästkommande takt, så att det stämmer taktmässigt, och ser du till att ha två spår så kan du enkelt fade:a in själv med spårets volymregel. Gör då en playlist med varannan låt i spå 1 och varannan i spår 2 förslagsvis.

Sedan ger det dig ju möjlighet att utvecklas som DJ och kanske börja göra lite mer tekniskt avancerade och mer "korrekta" mixar.

Detta är förstås inte freeware, men som sagt lätt ett av de bästa.

Jag har använt one.com till olika sidor i kanske två år. Jag har inte haft några problem alls. Men som sagt, de har vissa tekniska begränsningar. Till exempel så har man bara tillgång till en MySQL-databas. Men har man inte jättestora tekniska krav, så tycker jag att one är att rekomendera.

Citat:

Min erfarenhet är att behöver du något som är mer än sur mejlsupport, välj någon annan.

Det håller jag inte alls med om. One.com har chat-support dygnet runt. Svenska på dagtid och engelska resten av dygnet. Där kan man få svar på sina tekniska frågor direkt. Har aldrig behövt vänta mer än en minut på ett supportsvar där.

du kan ange en "magin" till kolumn1 och kulumn2 som skjuter ner dem så många pixlar du vill så att de hamnar rätt.

ex:
#kolumn1 {
margin: 50px 0 0 0;
}

1