Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
Bobborull

Bobborull

Medlem
  • Plats Stockholm
  • Registrerad 2009-10-05
  • Senast aktiv 2010-01-19
  • Antal inlägg 11

Foruminlägg

De senaste inläggen Bobborull har skrivit i forumet.

1

Varför krångla med att beställa från hemsidan när det blir samma sak om du ringer till kundtjänst och beställer. Då kan du snacka fram annat än vad som framkommer på deras hemsida, så gjorde jag.
Å andra sidan hann jag få min telefon från butik innan.

Har läst om detta "Find my iPhone"-prylen som tydligen kom med 3GS, som jag nu har, vilket kan vara en bra funktion just ifall man tappar bort telefonen eller att den blir snodd. Men hur aktiverar jag detta på telefonen??

Att fixa så vi med iPhone kan nyttja FM-radio (och kanske även FM-sändning) med uppgradering av programvara vore riktigt najs. Hur är det med jailbreakade telefoner, finns program för detta tillgängligt till dem? (inte för att min är jailbreakad men...)

Undrar om någon vet något snillrikt program för att plocka hem avsnitt från nätet, exempelvis från godtycklig hemsida (svt, kanal5) och youtube för att lägga på iPhonen?

Kör ReduxEncoder istället!

Av bekvämlighetsskäl använder jag Word på min mac trots att jag även har iWork´09 systemet. Har inte riktigt haft tid att sätta mig in i att bara använda Pages, men Excels motsvarighet Numbers används flitigt. Powerpoint ska vi inte ens prata om då Keynote är ljusår före, känns väldigt tidigt 90-tal att ens använda ppt idag med dess töntiga effekter tyvärr. Håller dessutom med andra om att jag tror att MS medvetet lägger in buggar som gör att Office´08 kraschar med jämna mellanrum.

Låg som nr 5 i två veckor innan jag fick min telefon (gäller i butik alltså).

Hallå,

Mitt namn är egentligen Thomas, började faktiskt hänga på MacWorlds forum (heter där Bossebo) men så upptäckte jag att 99.se kanske inte är så dumt ändå.
Hade gärna hetat samma sak här som för MacWorlds forum, men Bobborull var ännu ett smeknamn min hund har som heter kort och gott Bosse.

Bor i centrala Stockholm och studerar till civilingenjör, beräknar bli klar till konjunkturvändningen 2010/2011.

Har varit PC-brukare sen barnsben och har förespråkat PC under en lång tid, men började tröttna på svikande system och fick upp ögonen för mac för ett par år sedan. I somras skaffade jag så min första mac, en 13" Macbook Pro, blev så nöjd över systemet att jag nu även har en iPhone 3GS sen 4 dagar tillbaka.

Hoppas jag fastnar i roliga diskussioner på detta forum!

//BR (a.k.a. BB på MW-forum)

Nice, tack för tipsen.

Tjoho, fick min macfån (svart 16Gb) i måndags från Teliabutik hör och häpna. Kan hälsa till er som fortfarande väntar att all er tid från det ni borde göra försvinner så fort ni får telefonen i handen. Gäller de första dagarna hursomhelst.

Är det ingen som funderat att både beställa från Telia hemsida OCH ställa sig i kö i butik för samma telefonlur? Det enda viktiga är att hinna makulera den andra ordern beroende på vilken av instanserna som hinner först..

1