Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
unrealpat

unrealpat

Medlem
  • Namn Patrik Hjelt
  • Plats Umeå
  • Sysselsättning Systemutvecklare RCC Norr
  • Registrerad 2009-10-11
  • Senast aktiv 2018-07-09
  • Antal inlägg 12

Foruminlägg

De senaste inläggen unrealpat har skrivit i forumet.

1

Du vet väl om att på 6s kan du ställa in dubbeltapp (Reachability) på hemknappen så dras displayen ner och du kommer åt de över raderna utan att flytta tummen allt för mycket. Det avgjorde mycket för oss vid dagliga användandet av 6s plus. http://9to5mac.com/2014/09/09/a-look-at-apple...

Ursprungligen av BlackSmp:

Jag förstår besvikelsen. Personligen så tror jag inte att det beror på komponenterna utan är ett medvetet val att utelämna eftersom Reachbility ger en räckvidd som är ungefär som på en Iphone 4/5 (4 rader istället för 5)

Men Apple brukar vara relativt bra på "hjälpmedelsfunktioner" så jag tycker att ni borde ge en feedback till Apple och motivera. Vem vet, det kanske kommer framöver.

Hej, Jo jag har gjort detta och får väl kanske hoppas på en i framtiden. Tydligen så är detta beroende på TouchID är den gamla varianten.
//P

Ursprungligen av Redaktionen:

Apple är tillbaka med en ny fyratumsmobil som Ida Lindkvist tagit med sig in i testlabbet. Iphone SE är välbekant på utsidan, men fylld med välkomna nyheter på insidan.

Läs hela artikeln här

Min fru har en 6s och är väldigt nöjd med den, men då hon har en skada i handen så är den lite för stor och vi blev överlyckliga när vi fick veta att denna skulle komma ut.

Hon använder en funktion där man dubbeltappar på hemknappen så dras skärmen ner så man kommer åt de översta ikonerna utan att förflytta tummen allt för mycket. (Reachability) http://www.tekrevue.com/tip/reachability-ipho...

Detta var lite av en dealbreaker, och ingen visste om detta fungerade eller ej så fick vi helt enkelt köpa hem en för att prova.
Det fanns såklart inte. om detta har med att touchid är av version 1 och 6/6s har version 2 eller inte kan jag inte svara på. Men tycker det är lite dåligt att de återanvänder gamla komponenter. Den kunde ha vart så bra.

Hur som helst så var det inga som helst problem att lämna tillbaka den hos Mediamarkt.

Väntar och hoppas på en nyare version av en liten telefon.

Rapportera in fel som inte ska finnas vid releasen av kartor är som att gå in på en mataffär och packa upp varorna du ska köpa före du lägger de i din korg och går till kassan. Om man är turist eller besöker en plats man inte vart på tidigare så är inte en felmarginal på 40% ok. Nä det är inte acceptabelt, hade det vart en gratis tjänst som tex Waze som bygger på användarnas rapporteringar så hade det vart en annan femma.

Min fru bestämde sig för länge sedan att hon skulle göra en unik tatuering. Det blev en kamera som är otroligt snygg och tidlös i designen. Det är den gamla Olympus Trip 35 i Röd ormskins imitation.

Här är en liten blogg om den.

Jag har en kamera som inte du har - Fru Hjelt - Fotosidan

Vi har gjort liknande hemma, men lite mer hemmasnickrat. Valt ut de bilder vi vill ha på väggen, laminerat in dom.

Vi har gjort en egen upphängning med hamparep på 3mm, gått på designaffär och köpt klädhängare för att hänga upp fotona. Har ingen bild fn men ser riktigt bra ut, man kan även använda krokodilklämmor för elektronik.

Yahoo widgets är ett prog du tar hem och kör därefter laddar du hem valfria widg som du har "flytande" på skrivbordet, tex väder, rss, mail etc etc.

Yahoo! Widgets: useful, fun, beautiful little apps for Mac and Windows

Jag kör med Yahoo Widgets, fungerar bara bra, massor av widg att prova.

Hej allihopa, är ny på mac men hållt på mycket med foto och efterbehandling, vi har inte nåt flickr konto, men Frun är redaktör på fotosidans Temagrupp kolla in dom om ni vill.
Flickr konto kommer senare.
Monica Ingerlund Hjelt - Fotosidan

1