Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
hejhopp

hejhopp

Medlem
  • Plats Falun
  • Sysselsättning musiker på fiol ny på mac
  • Registrerad 2009-10-12
  • Senast aktiv 2016-08-02
  • Antal inlägg 12

Foruminlägg

De senaste inläggen hejhopp har skrivit i forumet.

1
Ursprungligen av reboot81:

Du kan alltid komma åt filerna och kopiera dem manuellt från mobilen mha i-funbox (gratis, win/Mac).

Tack iFunbox funkar men raderar namnen på ljudfilerna, vill gärna ha kvar dessa så det går att hitta rätt memo

Jag vill tömma min iPhone5 på röstmemon och lägga allt på min iMac. ITunes föreslår synkronisering men är det verkligen synkronisera jag ska göra som ITunes verkar föreslå? Synkronisera betyder väl att två saker blir lika (åtminstone tidsmässigt). Tex att synkronisera två klockor. Då de får samma tid. Hur är det med innehållet i min iPhone och innehållet i min i Mac, som nu är olika. Blir det det sammanlagda innehållet på både iPhone och Imac när det är synkroniserat?

Ursprungligen av larsohlsson:

Hej, jag vet inte om du har fått svar eller ej, men jag har en iMac late 2012, 21.5", jag har inte jämfört med ngn macbook eller liknande, men de inspelningar jag har gjort är helt klart ok, mkt klara och utan märkbar distortion med bra volymupptag. Kom du underfund med prbt sen eller?

//Lars Ohlsson

Hej!
Nej jag har inte hittat någon lösning på problemet ännu. Skulle vara intressant att veta om dom satt in annan mic eller varför det låter så illa i min.

Samma problem med nya imac ... hade en mb pro 2006 med exakt samma problem. ingen förbättring på sju år??

Jag spelade in video i photo booth på min nya imac ljudet blev väldigt mycket sämre än med min gamla macbook pro från 2006. båda inspelningarna gjordes med inbyggd mikrofon.
Hur kan det komma sig? Har verkligen apple satt in sämre mic eller finns inställningar att göra?

Jag behöver en mus som man kan använda till wow. Köpte en Gaming Mouse G400 men det går inte att ställa hastigheten /accelerationen för muspekaren tillräckligt snabb vare sig i systeminställningar eller i inställningarna i spelet.
Så min önskan är ett tips om mus som funkar. (Apples egna har ju inte funtionen att klicka med vänster och höger samtidigt annars hade ju den varit ok.) Kör på en ny iMac 21,5"
Fint nytt forum annars;)

Ursprungligen av Cogito ergo Mac:

Här är nåt nytt program jag inte sett förr, Snagit: Snagit, Mac and Windows screen capture software from TechSmith
Finns en fri demo

Verkligen bra och lätt att lära sig Snagit. Spelade in en bossfight från wow. Det blev superlyckat. Fina instruktions videos också.

Jag undrar lite samma sak. Ska skaffa en iMac enklaste modellen (21,5 tum:2,7GHz 2,7 GHz Quad-Core Intel Core i5 Turbo Boost upp till 3,2 GHz 8 GB (två 4 GB) minne 1 TB hårddisk1NVIDIA GeForce GT 640M med 512 MB) Och undrar om jag ska anpassa den på något sätt innan jag beställer för att kunna spela World of Warcraft bra. alternativt om det är bättre med den lite dyrare 21,5 tums modellen?
Jag är ingen hejjare på vare sig datorer eller att använda forum och hoppas på överseende med det:)

Det stämmer nog. är bara en internetlänk på 4k. Jag får be hon som skickat om en ny. Den kom till henne på Facebook och det har säkert blivit strul på vägen.
Tack så länge!
ps. är mkt ovan forumanvändare. var det rätt att öppna en ny diskussion? finns regler all läsa tro? ds.

Tack Ingo.
Kom lite längre nu men får felmeddelande från Realplayer: Unsupported document type. samt
file://localhost/Users/Pelle/Desktop/Hambo Halsingehambo.m4a
Originalfilen heter: Hambo Hälsingehambo.m4a.weblock.xml jag gjorde som du föreslog men fick samma felmeddelande (med och utan prickar på "ä" )
Jag kan inte öppna den i itunes. den kanske inte kan läsa .m4a ?

Jag skulle så gärna vilja lyssna på den och skicka till en kompis inför ett gig...

Jag har fått en ljudfil som heter: hambo.m4a.webloc.xml Jag dubbelklickar på den och ett nytt fönster öppnas men inget händer. Jag har en macbook från 2006.
Jag kan det vara för fel?

Hej Jesper och tack för svar!

Jag läser det du skrivit om formatering av hårddisken. tyvärr kan jag inte sådant. Men jag har bara gjort backupper med time machine så
OS X har väl förts över den också som all annan indformation. Om du förstår vad jag menar:) ?
(jag har en intel mac)

Har en macbook pro från 2006. Jag har hört att man kan starta den och använda externa hårddisken istället för den som finns i datorn och att det ska vara bättre. Tar Systeminställningar < Startskiva< klickar på hårddiskläge , men det blir bara grått på min skärm. Har en Maxtor som jag har gjort back up med. Undrar så vad det är som fattas för att det ska gå vägen.

"Dokumentet kunde inte öppnas. QuickTime Player förstår inte filmformatet."

sen kan man klicka på " jag vill veta mer" kommer till apple supportsida om quicktime och där står att .AVI ska funka i Quicktime7.

Hjälp skulle uppskattas:)

Senast redigerat 2011-01-31 12:33
1