Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
sammi.ekdahl

sammi.ekdahl

Medlem
  • Plats Stockholm
  • Registrerad 2009-11-05
  • Senast aktiv 2012-08-07
  • Antal inlägg 7

Foruminlägg

De senaste inläggen sammi.ekdahl har skrivit i forumet.

1

Tack för alla svar! Det får bli en home-plug.

Jag testade att sätta TC:n som "chubben" skrev i sitt inlägg, men då ville den inte vara med alls, resultatet blev enligt bild.

Jag tror att jag testad det, men det fungerar inte av någon anledning. Ska testa sen ikväll igen och återkommer med resultat.

Väcker liv i denna.

Jag använder mig nu av programmet "TeamViewer" det är gratis, har stöd för idevices och funkar toppen!

Hej på er.

Har ett litet problem med att få en TC att fånga upp en WIFI-signal och skicka vidare den som ett nytt (eller befintligt) nätverk via wifi och kabel.

Jag har ett trådlöst modem som skickar ut en trådlös signal (nätverkskabel når ej device)
Jag har en TC som står i närheten av devicen som behövs kopplas med en nätverkskabel
Jag har en Device som endast kan kopplas upp via kabel.

Finns det något sätt som TC:n kan fånga upp wifi från modemet och sedan skicka vidare uppkoppling till devicen via RJ45 (nätverkskabel)?

©Baller: Nix. Jag har satt lösenordet som ett "a" så det ska inte vara någon skillnad tror jag. Av någon anledning så funkar inte något generellt VNC/fjärrstyrningsprogram. däremit funkar specifika program exempelvis plex eller VLCstreamer.

Hm.

Måste vara någon konstig inställning eller något. Jag har gått igenom flera guider och allt ska vara rätt, men ändå så får jag meddelande om att lösenord är fel.

Har testat lite andra klienter, men det är samma sak, den klagar på fel lösen även fast jag knappat in rätt....What to do?

Hej

Jag har ett litet problem som jag hoppas ni kan hjälpa mig med:

Jag skaffade precis en ny macbook Air och en ipad 2 och planerade att jag ska låta min gamla macbook Pro få stå hemma och funka som en "mediecentral" som styrs från paddan. Tog hem programmet Remoter och gjorde alla inställningar i PRO, men av någon anledning så klagar den på att lösenordet, som jag knappar in i delning > skärmdelning, är fel, även fast det inte är fel lösenord.

Jag testade att göra exakt samma sak på min nya AIR och det funkade utan problem, så vitt jag kan se så är det samma version (10.6.8) på båda datorerna och inställningarna (samt lösen) är identiska. Jag har även testat att använda lösenordet "a" för att minimera risken att jag faktiskt har skrivit fel lösenord.

Några tips på hur jag kan lösa detta frustrerande problem? det funkar ju på air.....

1