Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
hector11

hector11

Medlem
  • Plats Göteborg
  • Registrerad 2010-02-18
  • Senast aktiv 2020-09-25
  • Antal inlägg 20

Foruminlägg

De senaste inläggen hector11 har skrivit i forumet.

Ursprungligen av adress@mac:

Beställde min från England. Kanske blir skillnad inom EU. Det visar sig. Men var det verkligen både moms och tull från USA - på ett så " litet " belopp ?
Borde vara skillnad mellan EU och USA.

Beställde du från England blir det ju varken tull eller moms skulle jag tro. Kom inte ihåg nu om det blev både moms och tull.

Ursprungligen av adress@mac:

Varifrån köpte du den ?

Twelve South egna hemsida. Supersnabb leverans, men surt med tull/moms.

Ursprungligen av adress@mac:

Nu har jag äntligen beställt laddarstället från Twelve South i svart. "Lite" dyrt - men inbillar mig att det är bland dom bättre. 620kr med DHL Express. Börjar bli trött på att inte ha en rejäl hållare vid sängbordet.
Har alltid varit nöjd med deras produkter tidigare. Vad kör ni för varianter så här långt ? BlackSmp Lego - det vet jag.

Jag åkte på 170kr i tull och moms för leveransen, så det blev ett väldigt dyr (men fin) hållare till klockan. Fick brev med faktura ca en vecka efter uthämtningen, från DHL.

Ursprungligen av adress@mac:

Det lutar väl mest åt den. Beställde du direkt från dom. Vad slutade priset totalt ? Såg att den finns i två utföranden - svart eller silver. Det är tyngden jag saknar i dom flesta andra. Sedan vet man vad man får med Twelve South.

Jag beställde direkt från deras hemsida, blev väl ca 70 dollar inkl frakt. Inte billigt, men man vet att man får kvalité när man beställer från Twelve South. Den har samma tunga botten som deras HiRise-ställ för telefonerna, vilket jag också uppskattar. Jag körde på silver, eftersom min iPhone-laddare är i silver och står bredvid på nattduksbordet. Dessutom tycker jag inte det ser jättesnyggt ut med den vita laddaren i det svarta stället.

Ursprungligen av adress@mac:

Någon som hunnit hitta/köpa ett bra och snyggt laddare/ställ till  Watch ännu ? Verkar som " inga" butiker i Sverige fått in ännu. Direkt tillverkarna typ Twelve South och Griffin går ju - men det verkar vara 3-4 v leveranstid. Kanske får man " stilla " sig lite. Utbudet i Sverige exploderar väl efter släppet av  Watch.

Jag beställde Twelwe Souths HiRise-ställ i tisdags, kom redan på fredagen! Otroligt snabb leverans. Och fantastiskt bra kvalité på detta Apple Watch stället, är en fröjd att hänga sin klocka på stället när man går och lägger sig. Rekommenderas starkt!

Beställt 42mm SS med svart sportband, leverans 13-27 Maj. Blir en tuff månad eller längre att vänta. Beställd av vän i USA, så ingen risk att ordern tas bort.

Ursprungligen av ipodfan:

Hur kan man garantera sig emot att man inte får en sten hemskickad till sig istället för den riktiga varan? Betalar man i efterskott eller? Annars skulle jag aldrig utsätta mig för risken att torska 7000 kr.

Man läser vilka omdömen säljaren har, dessutom har Ebay/Paypal bra garantier mot bedrägerier. Har aldrig blivit blåst på Ebay, gjort rätt många affärer där.

Ursprungligen av Jesper Ohlsson:

Enligt hans beskrivning...

"LTE (Bands 1, 2, 3, 4, 5, 8, 13, 17, 19, 20, 25)"

...så verkar det vara USA-modell, dvs inte samma LTE-band som Europa-modellen, och ingen garanti i Sverige.

Den jag köpte var A1457., dvs UK/France/Germany modellen. Möjligt att de också säljer andra modeller nu.

Ursprungligen av tsson:

vill du lägga uppp en länk till annonsen:)?

http://stores.ebay.co.uk/Oz-Electronix/Mobile-Phones-/_i.html?_nkw=iphone&submit=Search&_fsub=19134676&_sid=120818312

Kan verkligen rekommendera denna säljaren. Blixtsnabb och pålitig leverans!

Ursprungligen av tsson:

jag har också kollat 5s 32gb på ebay.uk men tycker alla ligger på typ 700gbp + frakt?,har din säljare fler?

Hittar flera 16GB-are för ca £650 inkl frakt till Sverige, vilket jag inte tycker är så farligt i dagsläget.
Min säljare tar nu £655 för 16GB och ca £720 för 32GB, har dessa i lager och levereras på mindre än 2 arbetsdagar till Sverige med DHL.

Ursprungligen av pmarriott:

Vad betyder "cancellerade"? Hittar inget sådant ord i SAOL.

Ja du, tror du vet vad jag menar...

Cancellerade min beställning på Iphone 5S Space Grey 32GB via Borderlinx, eftersom jag beställde sent i september, och valde istället att beställa en via Ebay igår för ca £700 inkl frakt. Anlände idag vid 10-tiden Världens snabbaste levererans!

Hur nöjd som helst att skippa Borderlinx. Visserligen förlorade jag säkert ca 200-300kr genom att göra såhär, men lätt värt det.

Säljer nu mitt prestanda-monster, en 17 MacBook Pro inköpt april 2011. Har uppgraderat hårddisken till en Intel SSD 320, 120GB och uppgraderat minnena till 8GB Corsair DDR3. Även bytt ut DVD-enheten mot en Optibay där det sitter en extra 750GB hårddisk (DVD-enheten finns givetsvis kvar, om man vill byta tillbaka)

Medföljer även stativet BookArc från TwelveSouth för smidig förvaring av Macen och ett fodral. Och givetvis kvitto på bade Macen och minnena och SSD-disken.

Kartong och allt som medföljde vid köpet medföljer också såklart.

MacBook Pro 17" Early 2011
Unibody-hölje i aluminium

17 tum 1920 x 1200

SSD-Disk 120GB Intel 320 Series

DVD: Superdrive

Processor: 2,2 GHz Intel Core i7 (Quad-Core)

Minne: 8 GB 1333Mhz DDR3 (Max 16GB)

Grafik: Dubbla minneskretsar. AMD Radeon HD 6750M med 1 GB dedikerat GDDR5 memory + Intel HD Graphics 3000 graphics processor som delar 384 MB med systemet.

Webkamera: Integrerad FaceTime HD kamera

Optibay, extra HDD: 750GB

Senaste Operativsystem Mountain Lion är förinstallerat.
Lion-skiva medföljer, men kan skicka med Mountain Lion (original) på 8GB USB-minne vid snabb och smidig affär.

Datorn är i fint skick och går som en klocka.

Pris: 14500kr. Finns i Göteborg.

Maila mig: flisberg(at)telia.com

Hurra! Min skickades också idag. Leverans redan imorgon (den 24:e). Tidigare gånger har det inte gått så snabbt, märkligt.

När drar de pengarna från kontot då? De har fortfarande inte dragit pengarna för mig.

Ursprungligen av what:

Härligt! Då har du din snart, vad beställde du?

Beställde 28:e, en svart 64GB