Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
Whiteface

Whiteface

Medlem
  • Plats Sundsvall
  • Sysselsättning Jag är nybörjare på apple produkter, jag använder min macbook till att programmera i Java, webutveckling, surfa mm.
  • Registrerad 2010-03-11
  • Senast aktiv 2012-05-13
  • Antal inlägg 20

Foruminlägg

De senaste inläggen Whiteface har skrivit i forumet.

1

När jag kör FreddeB's förslag så säger iTunes,
Förbereder iPhone för återställning... och laddningsstapel kommer fram, men Iphone startar om och felmmeddelande (1611) visas!
När jag kör samma operation men sätter iPhone i pwned DFU mode med redsn0w och sedan försöker återställa så får jag felmeddelande (21)!

Jag misstänker att det är ett hårdvarufel=(

EDIT:
Jag skickade in iPhone på reparation i torsdags (9/2), det ska tydligen gå att fixa sade snubben på IC Repair i Malmö, den har tydligen varit jailbreakad, det skulle kosta 299:- +frakt.

Senast redigerat 2012-02-10 18:19

Jag har köpt en (begagnad) iPhone 3Gs 32GB och det går inte att installera IOS i den!? När jag försöker med att återställa den så får jag olika felmeddelanden beroende på metod, men när jag återställer den i iTunes får jag t.ex. felmeddelande 21! Vid inget av försöken rör sig inte "stapeln" på iPhone:n, utan det står bara att den förbereder iPhone och sedan misslyckas den och det anges ett felmeddelande och iphonen går tillbaka till iTunes loggan (den med kabeln)..Jag har försökt med redsn0w och tiny umbrella i DFU läge men inget funkar!! Hjälp!!

Hej!

Jag undrar om dessa minnen funkar till min MacBook 3.1 (Late 2007 / Santa Rosa)?:
WEBHALLEN.com - Corsair 4096MB DDR2 SO-DIMM PC2-5300 667MHz (2X2048MB) (CL5) (VS4GSDSKIT667D2)

Anledningen till att jag frågar är att jag testade att sätta i två 1GB minnen från en MacBook 1.1 i den och då fick jag upp en skärm som sade att jag skulle starta om datorn (felmeddelande?), fast de funkade i MacBook 1.1 !?.

Jag misstänker att det var ett virus(!), MacBook:en funkar bra efter installation av SL.

Jag testade att öppna datorn och blåsa ut allt damm, datorn går fortfarande varm och fläkten rusar fortfarande!? Hur göra? Några idéer?

Ja, det kan vara en bra idé!

Jag har reset:at både SMC och PRAM..Det hjälpte inte! Det kan ju inte vara normalt att processorn ligger på 90°C? Den har fungerat bra ända tills för några dagar sedan.

Ja det är jag, men jag har lyckats lösa problemet temporärt med att ange en fast adress (192.168.1.119) i alternativet "DHCP med manuell adress". När jag lyckades få en adress från DHCP på Routern (en Cisco) så fick jag av en konstig anledning alltid 192.168.1.137..Kan det vara problemet? Men varför funkar det på min MacBook då?

Jag har ett liknande problem, jag kan inte koppla upp mig på internet via WiFi med min Mac Mini 2011, antingen så får jag felmeddelandet att "Anslutningen nådde en maxtidsgräns" eller så får jag ett utropstecken i WiFi ikonen och får inte en ip adress av DHCP utan den tilldelas av datorn..Vad ska jag göra? WiFi nätverket fungerar fint med min MacBook från 2006!

Hej gott folk! Fläkten på min MacBook 2006 rusar, enligt iStat menus 3 så kör den i ca 6200rpm och processortemperaturen ligger på ca 90°C , jag har använt mig av aktivitetskontroll för att se vad som belastar processorn och där rapporterades att DirectoryService använder ca 99% av processorn (med root som användare), jag har försökt att avsluta processen men den dyker bara upp igen..Vad händer med min dator? Hur får jag tyst på fläkten? Kommer den att gå sönder? Jag är tacksam för all hjälp jag kan få!=).

Jag använder mac:en mest till att programmera i Netbeans, skriva rapporter i open office och surfar, ibland lite bildbehandling och allmänt skolarbete. Så min smärtgräns är inte nådd, men jag är hyfsat less på den lilla bildytan i macbook:en och att tangenterna inte lyser(!) Jag gillar att skriva mina rapporter på kvällen, men det blir svårt när man inte ser tangenterna. Men annars är macbook:en rätt pigg, uppgraderad med 2GB RAM och 250GB HD.

Kommer övergången bli som med Power PC processorerna där stödet tog slut först när 10.6 kom, hade en gammal powerbook från 2005 som gick att använda till att surfa och skriva rapporter med så sent som 2009. Är det värt att vänta till dom nya MBP kommer, våren 2012, eller borde jag uppgradera redan nu, datorn funkar ju klanderfritt idag?

Jag undrar hur länge min 2006 MB core duo kommer att hålla? När kommer stödet för 32bit OS att ta slut? Är det värt att byta till en nyare för att kunna köra OS X 10.7 med 64bit?

Tack för hjälpen alla! Jag såg just att kraven på hårdvaran för dom här programmen för att köpa/sälja aktier inte direkt är höga(!), 1ghz processor, 512mb ram etc. Så jag har bestämt mig för att använda min gamla PC med dubbla grafik kort, som nu äntligen duger till något.

Jag funderar på att börja handla med aktier (daytrading) på nätet och då behöver jag visa data på flera skärmar (fler än två) och jag funderar på att köpa en mac mini för det.

Vad jag vill veta är hur man kopplar in flera skärmar till en Mac mini? Om det går?

1