Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
Mange123

Mange123

Medlem
  • Plats Uddevalla
  • Registrerad 2010-03-16
  • Senast aktiv 2010-03-23
  • Antal inlägg 4

Foruminlägg

De senaste inläggen Mange123 har skrivit i forumet.

1
Ursprungligen av Adrian B:

Fast vem har sagt det? Ingen här så vitt jag vet...

Nej, jag har hängt med i flera forum och självklart sneglat på MacRumor... så väntan har varit lång.

Jag använde Mac för tio år sedan när jag pluggade programmering och elektroteknik. Jag har bara lite erfarenhet av Mac OS men däremot lång erfarenhet av andra OS och visst har windows svagheter men även styrkor (jo, tänka sig). Jag vill inte skapa en debatt här så jag lägger mig platt.

Nåväl, jag har bestämt mig för att köpa en MBP 13" men det betyder inte att jag har övergett windows (vi får väl se). Så jag ska alltså bli med Mac för första gången och jag tycker inte att priset för en MBP som snart är ett år gammal är motiverat och därför väntar jag på det som komma skall.

MEN jag vill ha en nu... som ni säkert förstår. Jag är helt såld på designen och jag gillar många av möjligheterna med Mac OS. Att säga någonting negativt om Mac i ett Mac forum är väl som att svära i kyrkan så det undviker jag. Att ställa frågan om ni tror att jag kommer att bli nöjd inser jag är onödigt.

Pengarna bränner i fickan och jag vill ha en nu! Fel forum kanske men det jag inte har bestäm mig för ännu är om jag ska välja en SSD?

Senast redigerat 2010-03-23 20:45

Nu är jag less på det här. I snart tre månader har jag hört att "i nästa vecka kommer det en ny modell..." Jovisst, in your dreams! Man kanske skulle börja titta på en PC iallafall.... (En MBP idag är inte värt pengarna, sett till pris/prestanda!)

Det har funnits några kommentarer om prisläget på kommande MBP i den här tråden.
Finns det någon som vågar sig på en kvalificerad gissning om detta?
Någon har kommenterat genom att påstå att de blir rejält mycktet dyrare?? Varför undrar jag? Är det inte så att de faktiskt kan bli billigare, med tanke på dollarkursen?

Ursprungligen av iTemudjin:

Macken 3.1.3 - Uppdateringar är på gång. Orderstopp för återförsäljare på MBP

Varför reagerar inte fler på det här? Någon mer som sett något liknande? Hur stor är sanningshalten? Är det äntligen dags...?

1