Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
anon17409468

anon17409468

Medlem
  • Plats Umeå
  • Registrerad 2010-07-22
  • Senast aktiv 2015-08-22
  • Antal inlägg 3

Foruminlägg

De senaste inläggen anon17409468 har skrivit i forumet.

1

Problemet åtgärdat! Jag låste upp bin genom att gå till local-mappen och använde bara $ /usr/local/bin/rtmpdump [innehåll] sen. Konstigt nog hade jag inte lyckats med detta innan. Dock så får jag fortfarande detta problem, vilket var anledningen till att jag uppgraderade till 2.4:

Connecting ...
WARNING: HandShake: Type mismatch: client sent 6, server answered 9
INFO: Connected...
Starting download at: 0.000 kB

Själva filen laddas ju fortfarande ner, men HandShake-problemet oroar ändå. Det gäller för övrigt TV4 Play.

Ursprungligen av frazze:

Ok. Kan du ge oss något mer än att "det går fel"? Utskrifter, skärmdumpar etc.

Ja, felet är att att själva rtmpdump-kommandot/programmet ska finnas i roten, alltså ./, men det gör det inte. Alltså antar jag att det har gått fel i installations-processen, vilket inte beskrevs tydligt av sidan. Så det är nog där jag behöver hjälp.

Försöker jag med $ cd usr/local/bin får jag bara Permission denied. Det fanns ett sudo-kommando längre ner i kommentarerna, men det tycktes inte hjälpa.

Hej alla! Jag har problem med att installera rtmpdump 2.4 och skulle vara jättetacksam för hjälp. Jag kör betaversionen av 10.8. Ja, jag är lite av en Terminal-noob, fast jag har lyckats rätt så bra med rtmp-kommandon, men här tog det i alla fall stopp.

Jag har använt mig av den här guiden, och installeringen gick bra - om det inte är något som jag glömt eller inte gjort det vill säga. Det enda jag har gjort är ju att klicka på installera, men sen verkar det som att man ska ha Xcode installerat också? Och hur använder man själva kommandot i Terminal - är det bara ./rtmpdump [innehåll]? cd rtmpdump visar att den filen inte ens finns så något måste ha gått fel i installationen. Tusen tack för svar!

1