Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
VincentFurnier
  • Plats Nyköping
  • Registrerad 2010-09-09
  • Senast aktiv 2010-11-30
  • Antal inlägg 4

Foruminlägg

De senaste inläggen VincentFurnier har skrivit i forumet.

1

Hej!

Vår tio år gamla skrivare bjussar numera på en gul rand (ca 1 cm) som går rakt över utskrifterna. Gjorde just en utskrift på "Tillbehörsanvänding" och samtliga förbrukningsvaror ger "ok". Hälften av dom byttes ut väldigt nyligen. Jag fick ett tips om attt man kunde switcha om skrivarkassetterna och det funkade i ca 2 dagar, sen var randj**eln tillbaka igen. Vi är medvetna om att skrivaren är gammal men den går som en, nåja, klocka annars så det känns dumt att kassera 7700an.

Någon som stött på samma problem?

augustekman: Verkar som problemet är löst. Kan inte tacka dig nog! Så: Tack x 10.000! Vår jobbmapp döptes om till "Pagaende arbeten" och spinner nu som katt nu!

Grymt. Ska testa om det hjälper. Trodde jag var den enda personen i världen med detta problem. Har kollat igenom 567 forum, men utan framgång. Tack och bock!

Hej!

Är inte så tekniskt kunnig, men jag ger mig på ett försök ändå. Så gå inte så hårt åt mig tack

På mitt jobb har vi en xserve 2.0 ghz, g5 med OS X 10.4.11. Vi är ett gäng som sitter och jobbar mot servern och allt funkade klockrent tills två av oss bytte till imac 27" (10.6.4). Innan hade vi lite äldre macar (bl a mac mini) med äldre OS. Efter uppdateringen av burkar så har helt plötsligt servern börjat få spel titt som tätt. När man ska gå in på den och bläddrar bland mapparna så börjar dom blinka eller så flyttas man tillbaks till roten per automatik. Det är sjukt störigt och tar oerhört lång tid att komma åt jobben, om man nu inte ids söka efter dom varje gång.

En tjej sitter kvar med en mac mini med OS 10.4.11 och hon har inga problem alls. Kan det vara så att serverns OS måste uppdateras? Någon som varit med om liknande problem? Dela jättegärna med er!

Tack o bock.

1