Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
PointDexter

PointDexter

Medlem
  • Plats Malmö
  • Registrerad 2011-03-29
  • Senast aktiv 2011-09-07
  • Antal inlägg 5

Foruminlägg

De senaste inläggen PointDexter har skrivit i forumet.

1

@stormstereo Tack för tipsen! Har mejlat "synjunta" nu.

@Suddgummi Haha nädu, dem duger inte. Det är till mina handskar jag har när jag cyklar. Vill kunna navigera gps, ringa, skriva sms utan att behöva ta av ena handsken varje gång.

Vet någon vart man kan köpa ledande tråd i Sverige?
Ska modda mina handskar så att dem fungerar med iphone. (se klipp nedan)

Får magsår att läsa den här tråden..

Ni skriver att ni "impulsköpte" ipaden... Själv fick man spara i 6 månader för att få ihop till en..

Är det detta som 99.se är till för? Skryta om sina apple produkter och tillbehör? vem som har störst skärm/hårddisk? Wifi eller 3g? Eller är det inte så att apple gör jävligt bra produkter som är till för att användas och inte för att stoltsera med?

Har inte köpt dem än men så fort jag får stålar ska jag köpa TouchAble en kontroller för Ableton live där man i stort sett kan kontrollera alla funktioner programmet erbjuder och Screens, en VNC klient för iphone/ipad som är helt fenomenal.

Övriga favoriter är:

  • Twitter (officiella appen) - Gratis - Helt klart den bästa twitter klienten över alla plattformer

  • Remote - Gratis- Välj musik med hjälp av ipaden. Otroligt fint UI, hoppas bara en update kommer snart där dem fixar lite artwork problem samt lägger till funktionen att lagra artworken så man slipper ladda in dem varje gång man startar om appen

  • Pulse News - Gratis - Helt klart den den snyggaste och smidigaste rss läsaren för ipad Tyvärr stort minus att man endast kan gå 25 artiklar bak i historiken. Stöd för både ipad och iphone

  • Flipboard - Gratis - Är många saker, RSS läsare, socialt verktyg etc. men jag använder det mest med facebook och tycker det är så facebook borde vara: ingen spam, reklam, fult UI.

  • IM+ - Gratis - Chat klient med support för i stort sett alla protokoll som existerar ink. Skype stöd om man betalar 75:- för pro versionen, "pro" versionen har för övrigt fler funktioner och man slipper reklamen.

  • TouchPad - 38kr - Som apples trackpad och till och med bättre fast med tangentbord och funktionsknappar. Dessutom stöd för både ipad och iphone.

  • Mercury - 7kr - Webbläsare med många funktioner safari borde ha. Nerladdning av filer, gesture funktioner, private browsing etc.

  • RadioBox - 7kr - Bästa och snyggaste internet radio appen. Stöd för både ipad och iphone

  • TouchOSC - 38kr - Fungerar som en komplett midikontroller med möjlighet att skapa sina egna "templates", fungerar till allt från musikprogram till tex. ljushantering

Ursprungligen av Alex Freeman:

Det visades "Men in black" på TV igår - scenen där de best of the best of the best försöker fylla i häftet med testfrågor på knäna o Will Smith drar till sig bordet. Precis så känner jag mig med iPad (jag menar att det är inte så bekvämt att hålla plattan).

Jag håller inte med. Det fina med just en platta är att man kan använda den i så oändligt många scenarior som man aldrig skulle göra med en dator. Vill man dock använda den som en dator tex. sittandes med den i knät, då är det bara att ta fram en kudde eller nått att luta den på, eller ännu bättre köp ett fiffigt fodral/ställ använd fantasin!

1