Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
Crash-Symphony
  • Plats Segeltorp
  • Sysselsättning Apple fantast vid sina bästa dagar.
  • Registrerad 2011-04-25
  • Senast aktiv 2013-06-03
  • Antal inlägg 95

Foruminlägg

De senaste inläggen Crash-Symphony har skrivit i forumet.

Funkar det här för min Macbook Pro 15" 2.0 i7, early 2011? Finns det billigare alternativ? Eller snabbare?

WEBHALLEN.com - Kingston 8GB DDR3 PC3-8500 1066MHz (SODIMM) (2x4GB) (Apple)

Innan jag skulle återställa telefonen så synkroniserade jag mina kontakter till iTunes för att dom inte skulle komma bort vid återställningen. Då försvann dom, Innan jag hade återställt telefonen. Super konstigt... Jag såg att dom synkroniskerades till datorn så dom måste väl ligga där? Hur får jag tillbaka dem? Har inga kontakter på Simkortet.

Den har senaste iOs 5.0.1, med senaste iTunes på en Macbook pro...

Senast redigerat 2011-12-23 12:23

Min iPhone 4s högtalare har slutat fungera. Det kommer inget ljud när man spelar från "musik" eller när man pratar i telefon. Det kommer bara ljud när man pratar med någon i telefon när man har på högtalare. Det betyder ju att högtalaren inte är sönder. Några ideér? Jag provade stänga av/på flera gånger. Återställt telefonen via iTunes.

Den har senaste iOs 5.0.1, med senaste iTunes på en Macbook pro...

Senast redigerat 2011-12-23 12:23

Hej!

Min Macbook pro 15" ligger precis vid ett fönster som jag brukar ha öppet ofta. Nu när det är vinter så blir Macen sjukt kall, speciellt skärmen. I o för sig så är det ju bra för det håller nere CPU temp. Men finns det några nackdelar med den blir så kall? Kan skärmen ta skada, döda pixlar osv? Hur är det med batteriet, bra dåligt?Googlade men hittade ingen liknande fråga..

/Crash

Apple tar patent på en ny teknik där man drar iPhonen framför macen för att logga in. iPhone 5 feature kanske??! De är också lite bilder på en iPhone, lite 3gs aktig..

Apple Applies For Digital Handshake Patent | TechnoBuffalo

Vet inte hur det blir om jag avinstallerar det men när jag sätter allt på default och sedan stänger av SMC så är den fortfarande på 2600 rpm

Har en 15" som brukade ligga på 2000 rpm som default men nu så ligger den på 2600 rpm och håller samma temp Har det att göra med att jag installerade SMC fan control? Har "off" eller "default" där med. Vad kan vara felet?

Det fungerar väl bara med late 2011 eller?

"I'm sorry but this product is currently out of stock"

Kan någon rekommendera någon 8 gb till min Macbook pro 15" 2.0 i7 early 2011? Billig men ändå inget skräp. Är inte så duktigt på sånt här

-Homeknappen i touch!
-4g
-större skärm
-stöttålig
-Snabbare
-ny design

Apple skulle ha släppt en iPhone 5 men det stoppades i sista stund av Steve Jobs.

"Tidningen Business Insider att Apple planerade att släppa Iphone 5 i år, men att planerna skrotades i sista stund. Den nya mobilen skulle vara utrustad med en fyra tum stor skärm, baksida av aluminium, kamera på 10 megapixlar och helt ny design. Det uppger en källa till tidningen som ska ha haft tillgång till en prototyp under två veckor"

Vad tror ni? Bullshit eller? Tycker det låter ganska trovärdigt jag.
Men varför valde Steve att inte släppa iPhone 5?

Business Insider
”Iphone 5 stoppades – i sista stund” | Prisjakt Pryl

Det skulle väl komma ut den 12 oktober eller har jag fel?

När kommer iOS 5 ut egentligen? Kommer den vara tillgänglig vid 12-slaget eller finns tillgänglig runt 7 tiden för nedladdning innan man drar till jobbet?

Hej 99!

Har haft ett problem ända sen jag köpte min Macbook. I Safari så kan jag inte kolla på videos på te.x apples hemsida, där jag tror det är quicktime? Den bara står och laddar i all evighet. Andra hemsidor som youtube fungerar utmärkt. Om man byter till Firefox så går det utmärkt att kolla på videos på apple.se

Några ideér?

Kör Macbook pro med senaste Lion

/ Crash