Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
wursley

wursley

Medlem
  • Plats Järna
  • Sysselsättning Systemutvecklare i många år. Java och objective-c proffs. Ägare av PC, iMac, iPod, iPhone och iPad.
  • Registrerad 2011-05-28
  • Senast aktiv 2011-08-26
  • Antal inlägg 5

Foruminlägg

De senaste inläggen wursley har skrivit i forumet.

1
Ursprungligen av Capeman:

Jag fortsätter fylla på med rykte om Twitterintegration i iOS 5. En annan som twittrar en del kan se nyttan med det - OM det är mer än bara möjligheten att dela foton på Twitter.

iOS 5 to Include Twitter Integration? [Updated] - Mac Rumors

Skulle vara trevligt med Twitterintegration tycker jag. Facebookintegration skulle jag få mer nytta av. Att facebook inte har satsat hårt på att få deras app att funka bra kanske betyder att de vet något..

Sämre batteritid, längre tid att starta appar... hoppas jag inte på. Det är riktigt tråkigt att höra att gamla iphone modeller blev nästan oanvändbara när iOS 4 kom.

Hej!

Då var det min tur för en kort intro. Vågar man säga att man är pc användare? På jobbet är jag det i alla fall (tyvärr).

Blev iMac ägare 2007 och aldrig ångrat det. Eftersom jag är 4-barns pappa så har jag inte för att felsöka, uppdatera drivrutiner och göra annat PC tjafs!

Sysslar med Javautvecklung på jobbet och håller på testa obj-c hemma på skoj.

Hej,

Det är säkert många som snackat om det förut, men är det någon som har någon idé om vad Finder "buggen" beror på? Finder tar mellan 50% och 100% cpu efter att man har tittat inne i time-machine. Har googlat men inte hittat några svar som hjälpt. Att döda Finder hjälper för tillfället. Det är OS X 10.6.7 jag kör.

MVH

Enkelt, men ändå lite nyttigt är navigations apparna som pekar en mot närmaste Systemet, Max, Apotek, Clas Ohlson (som jag själv har utvecklat efter eget intresse).. lite enklare än eniro och sånt.

Trevlig helg!

/W

1