Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
Söderqvist

Söderqvist

Medlem
  • Plats Umeå
  • Registrerad 2012-07-23
  • Senast aktiv 2014-03-20
  • Antal inlägg 17

Foruminlägg

De senaste inläggen Söderqvist har skrivit i forumet.

Det var det jag var rädd för. Troligtvis blir det att vi köper en i vilket fall så får det bli sambons i första hand då för just nu är det hennes dator som låter mest illa och har sämst batteri. Den måste bara bort från civiliserade rum Det enda hon behöver är mail, surf och facebook så det borde bli jättebra med en Ipad, hade bara önskat att det fanns ett smidigt sätt att växla mellan konton/användare. Jailbreak känns inte som något man gör precis i början om ens alls. Men kanske om det är enda sättet att lösa problemet på.

Hej!

Jag och tjejen tänkte köpa en Ipad till slösurf i soffan nu när lönen trillar in. Jag blir bara lite osäker när jag läser http://www.sweclockers.com/nyhet/15681-apple-byter-dock-kontakt-i-nasta-iphone eller är det bara dumt att bry sig om det i så tidigt skede? Tänkte på att tillbehör och sånt för gamla kontakten kommer väl ändå finnas i många år framöver?

Sedan tänkte jag höra hur det fungerar att dela på en Ipad. Jag tänkte om det blir osmidigt att två personer använder den för att kolla mail, twitter och facebook. Nu har jag en androidtelefon men jag tänkte om det fungerar på samma sätt som med den att den syncar mina konton och det blir jäkligt osmidigt om någon annan vill kolla mail och facebook i min telefon.

Någon annan som delar Ipad? Hur fungerar det?