Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
Mats Edfeldt

Mats Edfeldt

Medlem
  • Sysselsättning Gift 46 åring med 4 barn som arbetar med Reklam.
  • Registrerad 2012-09-24
  • Senast aktiv 2015-07-01
  • Antal inlägg 23

Foruminlägg

De senaste inläggen Mats Edfeldt har skrivit i forumet.

Ursprungligen av joakimo:

Det finns två stycken biblioteksmappar. En som ligger i din användarmapp och en som ligger direkt i roten av din hårddisk. I den senare jag nämnde hittar jag mappen du letar efter.

Sådärja... då var det ordnat. Tack för hjälpen

Hej, kanske hjärnsläpp men måste lyfta frågan. Sitter med mac os x yosemite och behöver installera dagspressens färgprofil (grey). Visst skall man väl gå in i bibliotek/application support/adobe/color/profiles? Jag har ingen mapp med profiles utan bara 2 mappar som heter proofing och settings. Vart lägger jag profilen?

Godmorgon, det finns ju inget värre än att upptäcka att den sak man skickat till tryckeriet kommer tillbaka med ett uppenbart stavfel på omslaget. Skyller absolut inte på formgivaren utan det får någon korrläsare ta på sig. Makitas nya produktkatalog har inte mycket text på omslaget så det borde inte slunkit igenom.

Ursprungligen av Pixelated:

Elektronik och fukt är ingen hit.

Nä det är sant, men kan nu meddela att skriften som skrivs nu är med det rengjorda tangentbordet. 2 dagar senare funkar det alltså. Gött mos

Ursprungligen av kenjon:

Enbart en lätt fuktad mikrofiberduk brukar jag använda, både till tangentbord och bildskärm.

jo det brukar jag med men nu stod skummet framme:|

Skulle vara duktig och putsa upp tangentbordet i morse. Använde som vanligt Antistatiskt rengöringsskum som appliceras på en trasa, därefter putsas tangentbordet noggrant med datorn avstängd. Tror Ni att tangentbordet funkar nu???? I h-vete heller. Lät det ligga på elementet i 20 min, funkar fortfarande inte. 120 anställda och bara jag och VD som har mac. Gissa vems tangentbord jag använder nu?

Ursprungligen av キムɳイ○ᄊムㄎ:

Jag tänkte också på den, men killen i kassan his Kjell sa att den hade dålig sändning och att man var tvungen att ladda den separat...
Då var den på min 4s smidigare, den drevs ju av mobilens batteri!

Han tipsade om denna:

Bra sändning och kvalité.
(Det var innan jag tänkte på att jag hade 4:ans FM-sändare kvar på vinden.)

Denna (Belkin) har jag och den är riktigt bra

Ursprungligen av lappen71:

Men det står .org adressfältet

ha ha, bra uppmärksammat. Men det skall vara org och inte com (har ändrat det i min tråd) Så deras tabbe kvarstår

Som rutin varje morgon har jag några sidor jag snabbt går igenom. En av dom sidorna är grafisktforum.org. I morse gick det inte lika bra....

Senast redigerat 2015-01-19 07:32
Ursprungligen av Borttaget:

Mycket du inte kan göra i Outlook for Mac.

Anledningen till jag slutat använda den helt och använder remote app.

Förstår dig;) tack för hjälpen

Senast redigerat 2018-07-23 12:59
Ursprungligen av Borttaget:

Exchange har det stödet. Om företaget använder OWA (Outlook Web App) kan du logga in på ditt mailkonto och dela dem där.

Eller göra det från en Windows-maskin med Outlook.

Japp jag gjorde det och det funkade. Däremot gällande andra frågan om utskrifter på aktiviteter så är det mer problem. Jag har outlook mac 2011 medans kollegorna då kör i windowsmiljö. I deras outlook så kan dom skriva ut detaljerad lista från kalendern med efterfrågade aktiviteter, dock inte från outlook mac 2011.

Senast redigerat 2018-07-23 12:58
Ursprungligen av keptang:

Skapa en publik kalender på Exchange-servern som rätt personer har access till.

Tack, men det var inte populärt på IT;) Vet du om det går att printa ut en lista med enbart aktiviteterna?

Hej. Jag har fyllt min kalender med alla bokade marknadsaktiviteter för 2015, vilket blev en hel del. Den här kalendern vill jag nu dela till alla berörda inom företaget som tyvärr sitter i PC miljö. Dock så använder vi exchange. Jag hittar då inget sätt att dela kalendern via exchange. Däremot så är det ju inga problem att dela icloud.
Alt 2 hade ju varit att enkelt kunna printa ut en lista där endast datumen med aktiviteter är med. Som det är nu så får jag ju alla datum vilket jag absolut inte behöver. Någon som har en idé om hur jag skall gå tillväga?

Ursprungligen av maskh:

Då är Yosemite installerat Kan spontant säga att det kommer att ta tid att vänja sig vid det nya utseendet. Det är på många håll inte helt optimalt vad gäller utseendet.

Själv tycker jag tvärtom, rent snyggt och behagligt. Men får säkert skäl till att spy galla senare under dagen, så har det ju alltid varit över vissa funktioner, men grafiskt nästintill perfekt.

OK, har testat flera mail nu med både inbjudningar samt från Ving med bokning, men hos mig funkar det verkligen inte. Märkligt