Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
rullos89

rullos89

Medlem
  • Plats Göteborg
  • Registrerad 2012-12-05
  • Senast aktiv 2013-01-28
  • Antal inlägg 3

Foruminlägg

De senaste inläggen rullos89 har skrivit i forumet.

1
Ursprungligen av adress@mac:

Mitt fungera toppen. Har använt det ett par månader nu. Men det är väl olika hur man upplever det.

Är tacksam för tipset och tycker faktiskt att Logitechs ultrathin modell är rätt snygg men är fortfarande lite tveksam till den. Tycker annars det är tråkigt hur få, och ofta inte så snygga, tangenbordsfodral som finns i Sverige jämfört med utomlands. Som jag tidigare undrade, finns det någon som vet om man kan tillsätta å,ä och ö till andra tangenter på ett fysiskt icke-svenskt tangentbord till iPaden?

Senast redigerat 2012-12-08 01:40
Ursprungligen av adress@mac:

Varför inte Logitech från deras svenska hemsida - eller Apple Store ? 799:- tror jag det var. Fungerar kanon med "släckfunktion" och massa finesser. Svenskt tangentbord också.

Måste erkänna att en av anledningarna till att jag är väldigt sugen på just Brydge är på grund dess utseende. Dessutom har Brydge en modell med högtalare samt att klämman som håller fast iPaden ihop med själva tangentbordet verkar mer säker än magneterna hos Logitechs modeller.

Men om man nu skulle ha ett icke-svenskt tangentbord som inte har tangenterna å,ä, och ö, hur går man då tillväga för att få fram dessa bokstäver på ipaden när man skriver med det fysiska tangentbordet? Funderar på att köpa tangenbordsfodralet Brydge till min ipad men den finns ju bara med icke-svensk layout.

1