Tjena! Kan börja med att säga att jag är ny på detta forum och även ny på mac så ni får vara tålmodiga nu!

Det hela började med att jag har fick en Macbook Pro 2.66ghz i7 med 8gb ramminne och lite annat smått och gott i julas av min fasters man då han köpt en ny. Varför han köpt ny var att denna Mbp'n krånglade och ville inte alltid samarbeta så han erbjöd sig att ge bort den till mig. Löste detta snabbt genom att byta till originalminnena igen och nu fungerade datorn som en dröm igen.

Då jag arbetar i adobe och autodesk's program så passade jag på att beställa hem 8gb ramminne när jag kom hem då det var 4gb original på denna. Idag satte jag mig ner och tänkte byta till de nya minnena men det vill sig inte.

Datorn startar upp, får "bootsignalen", Apple loggan visar sig men sen tar det stopp. Den vill inte boota med 1 sticka eller 2. Varje sticka är på 4gb varav specc Corsair 1066mhz cl7 som ska vara certifierade utav apple till Mbp. Det märkliga är att den kan starta upp i felsäkert läge utan problem. Tagit bort tangentbord osv, resetat PRAM (eller nu vad det heter), men den vill fortfarande inte komma till skrivbordet. Finns det något speciellt trick jag ska använda? Är datorvan och tjänat pengar på att bygga ihop windows datorer så är inte oerfaren med datorkomponenter, men just nu får jag bara huvudvärk.

Kan tilläga att jag sitter på min mbp nu och skriver med originalminnena istoppade och alltid fungerar bra.

Spec på datorn;
i7 2.66ghz
15"
Corsair 8gb 1066mhz cl7 Sdimm DDR3
Corsair SSD 120gb
Osx 10.7.5 (kan inte köra 10.8 pga att autodesk inte stödjer det än.)

Mvh/Filip