Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
dofree

dofree

Medlem
  • Registrerad 2013-06-04
  • Senast aktiv 2015-03-04
  • Antal inlägg 3

Foruminlägg

De senaste inläggen dofree har skrivit i forumet.

1
Ursprungligen av dfox:

Jag funderar också på att slänga ut mitt dyra och halvtaskiga bredband från glocalnet via telejacket och i stället satsa på den trådlösa 4g-routern från tele2. Med deras nya priser blir det både billigare och snabbare förutsatt att man inte tittar på allt för mycket film via streaming. Min fråga är om den routern i princip fungerar som vilken trådlös router som helst, dvs den skapar ett nätverk dit alla enheter såsom iMac, iPhone och airport express kan koppla upp sig mot och på så vis finnas under samma nätverk? Det är ju en förutsättning för att exempelvis AirPort ska fungera.

Någon som vet?

Ett bra 4G modem och bra trådlöst nätverk. Har ej provar USB funktionen.
Vill minnas du kan ha upp till 24 samtidiga IP adresser anslutna.
Allt som kan kopplas upp via WiFi kopplar på utan strul.

Ursprungligen av AndreeMarkefors:

Det är ju det jag menar: det faller på internet.

Och då har vi ju "alla" bra uppkoppling vid det här laget. Det kan nog hända att man haft bra bild någon gång. Men de dåliga upplevelserna överväger.

Jag har inte provat något bättre program för telefon med bild, så det är ju ganska troligt att nätkapaciteten måste upp några snäpp.
Eller köra med mindre bild, vilket ju inte är kul. Skype blir bra i dagsljus, men har inte testat det under mörka förhållanden.
Funktionen använd på ett lokalt nätverk är dock inte att klaga på, så vi få låta lokala nätanvändare använda det till Internet har skruvats upp lite.

Ursprungligen av AndreeMarkefors:

Det är ju inte så att man någonsin tackar nej till hårdvaruuppgraderingar, men när hade någonsin Facetime-kameran någon inverkan på bildkvaliteten? Tror inte att jag någonsin fått ut mer än macroblockad VGA vid Skype, Facetime eller någon liknande tjänst...

Kan inte påstå att det skulle vara dålig bild på Macbook Pro 17 / iPhone 4 kombinationen som vi använder ibland.
I dagsljus är det mycket bra bild, i ett släck rum mitt i natten blir bilden dålig, men fullt användbar endast i skärmens ljus.
Men givetvis är Facetime mycket beroende på nätverken som är inblandade.

1