Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
VFaltin

VFaltin

Medlem
  • Namn Viktor Faltin
  • Registrerad 2013-07-09
  • Senast aktiv 2014-02-11
  • Antal inlägg 2

Foruminlägg

De senaste inläggen VFaltin har skrivit i forumet.

1
Ursprungligen av Henkri:

Vilket protokoll ansluter du med? 802.11 g eller n, 2,4 eller 5 Ghz?

Har själv samma modell av dator och ansluter den både mot min Airport Express via 5 Ghz och mot en Ubiquiti AP på 2,4 Ghz nätet. Det funkar utan anmärkning.

Hej igen, jag är osäker på Zyxel-routern hemma, men på denna routern som finns hos mina päron står det bara 802.11 b+g+n channel 9 nör jag loggar in på routern. Misstänker att det 2,4 då det är en väldigt enkel router dem fick med sitt mobila bredband om jag inte minns fel.

Hej,

Nu vet jag inte om jag postar rätt. men har en MB air middle 2013 med det berömda wifi-problemet. Jag får absolut ingen fast anslutning till mitt wifi hemma. Har 100Mbs fiber från BBB i min bostadsrätt med tillhörande Zyxel router.

Nu till det lustiga, jag åkte hem till mina föräldrar idag och tänkte prova surfa lite, då har jag hur stabil anslutning som helst genom deras budgetrouter, en 3g router från dovado med 3g sticka i.

Verkar ju märkligt, handlar det om en inställning jag har på min router hemma? Någon som innehar en router, modell bättre, som synkar bra med middle 2013?

Tack

1