Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
Joohansson

Joohansson

Medlem
  • Namn David Johansson
  • Registrerad 2013-09-20
  • Senast aktiv 2013-11-01
  • Antal inlägg 3

Foruminlägg

De senaste inläggen Joohansson har skrivit i forumet.

1
Ursprungligen av thjo01:

Min dotter har en 4S där jag inte får telefonnummret aktiverat till iMessage. Det går att skicka "blåruta" om du skriver meddelande till mailen, dock om jag skriver in att jag skall skicka till tfn numret blir det "grönruta". Det står konstant avvaktar aktivering....under meddelandeinställningarna.

Någon?

Jag höll på i förmiddags och pillade men satte imessage aktiv och lät den vara. Nu 4 timmar senare så aktiverades den av sig själv så det är bara att ha tålamod! Allt snack att man ska återställa telefonen är helt onödigt. Sen så gäller väl iof fortfarande vad andra har påpekat att simkortet måste kunna skicka/ta emot sms, tidszoonen och tiden ska vara rätt inställd och telefonen måste ha internet, antingen wlan eller 3g.

Ursprungligen av AndyK:

Men det är märkligt att det bara är vissa som påverkas... Den stora majoriteten verkar inte ha några problem.

Här är 15 sidor med lösningar: https://discussions.apple.com/thread/5318987?...
Det finns många olika saker att testa (jag har själv gjort allting förutom att fabriksåterställa telefonen) men någon fick det att fungera genom att bara stänga av på imessage en jäkla massa gånger. Att vissa lösningen fungerar är förmodligen bara en slump eller att telefonen får förtur till apples server. Jag kommer vänta några dagar, sedan fabriksåterställning om det fortfarande inte löst sig.

Ingen som har reflekterat över att problemen med aktivering beror på att 1 miljon svenskar försöker aktivera samtidigt? Jag har samma problem men jag gissar på att det bara är att vänta.. Om inte annat så lär ju apple eller operatörerna lösa det.

1