Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
Bayhazed

Bayhazed

Medlem
  • Namn Patrik Lindbom
  • Registrerad 2013-09-30
  • Senast aktiv 2015-06-26
  • Antal inlägg 14

Foruminlägg

De senaste inläggen Bayhazed har skrivit i forumet.

1

Lite missvisande men det är ju Sonys kameror som sitter i dagens Iphones också? Åtminstone enligt Chipworks.

Den anlände runt 10 tiden på torsdag morgon till Borderlinx och inom en timme hade jag möjlighet att betala, vilket jag gjorde. Därefter så hade DHL sorterat den runt 22 under kvällen. Så antar att bara man är snabb på att betala om paketet kommer in tidigt så går den iväg samma dag.

Ursprungligen av Kamblad:

Ni som fått den från UK Apple Store via Borderlinx, hur många dagar tog det från Borderlinx till ni hade klockan i handen? Hoppas att den skeppas från dem imorgon.

Under ett dygn så hade jag den i handen.

Ursprungligen av simulacra:

Hur var det nu? Var man tvungen att skicka in fakturan till Blinx, hur gör man det?

Jag behövde ej det åtminstone.
Nu anlände min klocka från Borderlinx, otroligt snabbt skött av dem.

Här går det undan, skickad igår kväll och anlände idag tidig förmiddag till Borderlinx. De har fått iväg den och ETA till Finland är imorgon!

Och där var min 38mm AWS WSB dispatchad.

Beställde en 38mm AWS WSB den 7 maj. Ordern har precis ändrat till Preparing for Dispatch. Beställt genom UK butiken.

Ursprungligen av adress@mac:

Har Apple PayPal som betalningsalternativ också ?

Jadå du kan välja att betala med kredit kort direkt till apple eller paypal när du kör igenom beställningen.

Hade samma problem som sagt, prövade med ett annat kort nix gick inte, samma fel dök upp efter en stund. Cancellerade ordern och prövar nu genom paypal får se om det går vägen denna gång.

Ursprungligen av zinned:

...och nu då? Se nedan!

Det fick jag nu på en av mina ursprungliga ordrar. Vad göra?

Fick precis samma meddelande och fick panik och bytte betalningskort. Får se om det går vägen nu. La en beställning på tisdag för övrigt.

EDIT: Skiter detta sig så får man väl göra som jag borde gjort och skicka till en polare i england ist. för borderlinx.

Precis, det var något jag tänkte på tidigare men glömdes bort när jag svarade. Känner till ett fall av en Dell dator som inte ville fungera med annat än DDR3L minnen, det var då en baserad på Haswell. Så antar det har att göra med de nya strömsparfunktionerna i Chipset/CPU eller helt enkelt att systemet i fråga inte var byggd för att klara den högre spänningen vanliga DDR3 behöver.

Men enligt kommentaren från ifixit du länkande så skall bägge fungera. Men antar då det är bäst att köra på antingen DDR3 eller DDR3L.

Ursprungligen av SV O:

Min skall komma i slutet av nästa vecka. 27" i7 med 8GB.

Funderar på vilket minne jag skall sätta i sedan. Verkar vara Hynix som Apple använder. Priset för 16GB ligger kring 1300 i England och Tyskland.

Du behöver nödvändigtvis inte använda dig av samma tillverkare som Apple. Det skall fungera lika bra vilken tillverkare som helst så länge minnena har samma specifikationer som de nuvarande, vilket tycks vara SODIMM DDR3 1600MHz.

Ursprungligen av Dalle:

Att byta hårddisk i en iMac har varit knepigt länge. Kanske är det ännu knepigare nu när den sitter direkt på PCI-Expressen?

Här är länken till ifixit där de gör en teardown av årets modell. Det är väl i princip samma som på förra årets modell. Skillnaden är då att årets har båda PCI-Express samt SATA. Där PCI-E porten används för SSD och SATA för HDD. I konfigurationer med Fusion används bägge.

Hemma ligger för tillfället en sprillans ny 21.5" base och väntar. Beställde 25.9 med beräknad leverans för 2.9-4.9 men TNT levererade redan idag. Blir antagligen i framtiden att själv uppgradera hårddisken alt. pröva på en extern lösning.

1