Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
tonyhk

tonyhk

Medlem
  • Namn Toni Hagert
  • Registrerad 2013-10-15
  • Senast aktiv 2013-10-15
  • Antal inlägg 2

Foruminlägg

De senaste inläggen tonyhk har skrivit i forumet.

1
Ursprungligen av Pocahontas:

Funderar på att byta från fast lina och skaffa mobilt bredband, då jag ser min ena grabb (PC-nisse) mer än fyrdubblat sin nerladdningshastighet då han valde Telenor och fick med en bredbandrouter, D-link DWR-923..

Nu kommer han hit imorgon och tar med sig klumpen, för det var ingen liten nätt pryl..och ska testa den här hemma hos mig i skogen, för att se vilka hastigheter vi kan nå här ute.. 4G är på gång framåt hösten, så då blir det ännu bättre fart..
(tror inte grabben har fått 4G än)

Då funderar jag på, som kör fast lina och har en Time Capsule som router, hur ska jag kunna fortsätta använda den?
Det är ju backup jag tänker på i första hand..
Eller går det att brygga denna D-link och låta Time capsule fortsätta sköta det trådlösa till mina bärbara enheter..och som nu ha ethernetkabel till de stationära macarna?

För jag har märkt hos grabben, att det är ingen vidare bra räckvid på att köra trådlöst från D-linken, barnbarnets Mac Mini på våningen ovanför kunde inte uppfatta signalen från D-linken, och då är det trähus de bor i..så där får han dra kabel

Tack Pocahontas!

Ja, jag har varit inne och tittat lite där och det finns en del hjälpfulla tips även om jag inte riktigt hittar just mitt problem med att koppla ihop Dlink med TC..
Men jag ska fortsätta titta och se..:)

Ursprungligen av Pocahontas:

Hej Ricard
Så du löste det så..
Jag bryggade min TC när frågan för mig var aktuell, och fick det att fungera..
Efter det har D-Links mjukvara uppdaterats, och det går att brygga D-linken, gick inte förut.

Hejsan!
Den här tråden önskade jag att jag kunde ha hittat lite tidigare.. Har kämpat med detta problem sedan dag ett och har ännu inte fått det att fungera.. Kör samma dlink router som er men i 4G.. Jag förstår inte hur vissa lyckas ställa in TC i bridgemode. Kan inte hitta det valet om jag går in i nätverksinställningarna. Jag har kört kabel från WAN till WAN och det fungerar i bland, men både TC och dlinken kommer alltid upp i airportlistan vilket indikerar att ngt borde vara fel men kan inte förstå vad.. Dlinken är i bridge mode i a f..

Jag undrar om du som startade denna tråd har fått allt att fungera nu och undrar i sådana fall hur..?

1