Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
Jetobz

Jetobz

Medlem
  • Namn Jesper Tobiasson
  • Registrerad 2013-10-23
  • Senast aktiv 2015-12-09
  • Antal inlägg 17

Foruminlägg

De senaste inläggen Jetobz har skrivit i forumet.

Beställde från den här säljaren http://www.ebay.com/itm/141714670274?_trksid=p2060353.m2749.l2649&var=440842801340&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT nu verkar det som att det är något dyrare...

Jag köpte en röd läderloop av 3:e part på Ebay, samma variant som de flesta kopiorna är. Betalade cirka 300:- med frakt. Jag blev väldigt förvånad över hur bra läderloopen faktiskt var. Som jämförelse har jag även varit inne i Apple Store och testat en original. Har haft den cirka 2 veckor nu och den fungerar kanon. Starka magneter, lätta att få av och på klockan. Det enda negativa som må vara är att loopen inte är 100% jämn kring infästningen i klockan. Men när jag använder den varje dag är det ingenting jag tänker på

Skit också.. Jag som hade tänkt plocka upp en när jag befinner mig i Italien om 2 veckor.

Kommer inte ihåg om det var någon som beställt från Tyskland genom Mailbox.de? Någon som kan ge svar på om det fungerar bra?

Ursprungligen av adress@mac:

Borde finnas några på Tradera. Har du kollat ? Grannen köpte en 38 och en 42 för fyra dagar sedan. Gäller att få " rätt pris " bara. Kan vara svårare. ?

Jodå, jag kollar allt ofta! Tyvärr sticker dom ju iväg i pris så himla fort bara...

Nu när så många fått sina.. Det finns ingen som har en 42mm AWS o sälja?

Oj, tänkte inte på det förrän nu.. Fel av mig

Men Siri i Apple watch har väl bara haft stöd för engelska?

Fungerar Siri på svenska också nu då?

Bör man beställa en Apple Watch Sport (SG) med svart sportarmband från UK, eller vänta tills efter 8 juni och se vad som händer och om det uppkommer något datum för när den kommer till Sverige? Någon som har någon idé på vad en 42mm space grey kan komma att kosta i Sverige?

ojdå, den missade jag!

Metro har en ganska "hatisk" artikel publicerad om nya iphone. http://www.metro.se/teknik/darfor-ska-du-inte...

Nej, batteriet har de ej bytt! Tänkte bara så det inte är något sånt där löjligt att man inte får ha lämnat in den för andra fel tidigare.

Woho, min var en av de som hade rätt serienummer. Är det någon som vet om det spelar någon roll att man lämnat in telefon tidigare för byte av skärm?

Ursprungligen av pmarriott:

Inte nog med att du får det nya OS:et gratis, du tycker att du borde få iWorks-suiten gratis också?

Edit: Eller du menar att du inte får in det som en uppdatering, trots att du köpt det innan? Jag köpte det ursprungligen på skiva, men någonstans längs vägen har det MacAppStoreifierats och jag fick det som en gratis uppdatering idag.

Jag har sedan innan hela Iwork 09 paketet installerat, men har ändå inte fått någon uppdatering? kom det upp som vanliga uppdateringar i appstore?