Tjosansa

Tjosansa

Medlem
  • Namn
  • Plats Umeå
  • Registrerad 2013-12-30
  • Senast aktiv 2019-11-21
  • Antal inlägg 359

Foruminlägg

De senaste inläggen Tjosansa har skrivit i forumet.

"Se ut som iPhone 8."

Besvikelsen är total. FaceID är ett måste. Formfaktoren ska vara minimal. Allt ska vara skärm.. inga breda sorgkanter som gamla iPhones har.

Vad ska man ha den till? Nycklar använder jag inte längre.
Mobilen låser upp o startar bilen.. Hemmet har kodlås.
Dottern har ju iPhone och således "hitta vänner" funktionen. Frugan med

Sätta taggen på hunden?

Yes!
Skönt att veta att man kör det senaste ett tag till ☺️

Vad sorgligt.
Gillade mer när det bara var Apple. Men går det inte ihop, så vad gör man?

Ursprungligen av jakobnilsson:

Nejdå, det stämmer den säljs inte officiellt i Sverige exempelvis. Förstår däremot inte varför det inte skulle gå att jämföra därför.

Fast då återgår vi ju till mitt ursprungsinlägg.. Att jämföra en kinesiskt inhemsk elbil mot en Tesla som säljs överallt.
Visst kan man ju jämföra.. Men det blir ju inte på lika villkor direkt.

Ursprungligen av jakobnilsson:

Nja, eller hur menar du?

Jag har fått för mig att man inte kan köpa en Pixel vart som helst.. bara i vissa länder.. Jag kan ha fel.

Ursprungligen av jakobnilsson:

Med Apple-mått är Iphone XR mellanklass

XR är inte mellanklass för mig.. Det är dyr premium klass.. Xs är som ovanstående talare beskrev det. Vansinne.
Apple har i fått för sig att en gammal iPhone 7 ska vara mellanklass idag. Hell no säger jag..
För ett par år sedan kände jag lyckan över att kunna köpa en iPhone SE för ynka 3 tusen och barnen ville verkligen ha den.. De vägrade att få en 6:a.. Det var lycka det

Och med lycka menar jag att få så fin hårdvara o mjukvara till ett sånt fantastiskt pris.. Själv väntade jag förhoppningsfullt in en iPhone SE 2 men det blev en iPhone X för 14 helt sjuka dyra tusenlappar, istället..

Pixel säljs väl inte ens överallt?
Som att jämföra en inhemsk kinesiskt elbil mot en Tesla.

Ursprungligen av SweSG:

Jag har fått för mig att Apple är emot våld och lite hud!

Typ allt jag ser på ju!!! :/

Haha faran finns ju.
Hatar när man lyssnar på Apples Beats one på apple music och de tar bort alla vulgära ord ur låtarna. Fuck är ett jättefarligt ord tydligen

Mina som är 2,5 år gamla nu behöver snart bytas ut. Används flitigt och när Telia får arselt ur o ger mig e-sim till klockan så jag kan lämna iphonen hemma, då lär ipodsen användas ännu mer.
Ser verkligen fram mot nästa version.

Beror helt på hur nördiga ens bekanta är. Frugan använder jag knappt walkie talkie alls med.
Men en vän till mig, vi snackar jämt i walkie talkie. Småkul att bli störd mitt i jobbet faktiskt så det gäller att gå lite varsamt framåt när man ska anropa sin kompis. Fler kan höra

En sak vi inte fått kläm på. Känns nästan som en miss av Apple. Sätter man på tyst/stör ej, så går walkie talkien igenom ändå. Inte bra om man sitter i ett möte. Och att stänga av hela wallie talkie funktionen helt är ett dåligt alternativ då den sen ska sättas på igen och det lär man glömma eller tillslut inte orka göra bara.

Ursprungligen av johnh3:

Visst vet jag det men butiker kan vara olika. Det jag ifrågasätter är om det blir för överdrivet dyrt/lyxigt m.m..Med parker, mötesplatser och allt vad det är?

Nån ska ju betala kalaset, det blir kunderna som får ett extra pålägg på sina Apple produkter. Hellre lite billigare prylar.
Sen varför Angela lämnar vem vet?
Min egen spekulation är att det har blivit nån form av konflikt över den framtida strategin.
Men som sagt bara min teori.

Tycker din teori låter riktigt vettig.

Bra reportage. Däremot hade jag hoppats på att Philips (eller är Signify ett annat bolag eller bara under Philips?) själva skulle komma med lite fler idéer om vad man kan göra med ljuset.
Verkade mest vara en utställning av deras armaturer vilka är fina men svindyra.

Klantigt av Apple. Men man undrar vilka som blir mest upprörda. De som faktiskt använder FaceTime eller är det de som aldrig använder det?
Själv använder jag det frekvent och känner mest att visst är det jäkligt klantigt av Apple men de stoppade det rätt omgående. O det är ju bra.

3 gånger har min klocka detekterat fall. 2 gånger när jag slog hårt med en kofot mot frusen metall som fastnat. Tog i som tusan så det blev ju kraftiga stötar. Tredje gången var när jag föll handlöst i marken från 1 meters höjd och spräckte ett revben. Kunde avbryta alla detekteringar innan det blev ett samtal. Men känns väldigt skönt att den håller koll på en.