Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
Bellsing

Bellsing

Medlem
  • Namn Isabelle
  • Registrerad 2014-03-21
  • Senast aktiv 2016-02-26
  • Antal inlägg 39

Foruminlägg

De senaste inläggen Bellsing har skrivit i forumet.

Nu är man hungrig igen. Falukorv hade ju varit gott

Hej jag satt och funderade med en kompis om vilka olika "veckomatdagar" vi har i Sverige. Som idag på torsdag så är det ju ärtsoppa och pannkakor. Vad har vi mer för dagar i veckan och varför har vi dom? Någon kunnig?

Några tips på bra köttbullar till julbordet? Jag funderar på att göra på högrev

Några nya musiktips?

Åååh ADELE! <3 Så himla vacker människa och med en fantastisk röst! Just nu så lyssnar jag på Titiyos nya album 13 Gården, det vill jag verkligen tipsa er om. Så himla vackra texter och musiken är riktigt välproducerad. https://open.spotify.com/track/0zcnRzZ7bqSwpBeqheH3nr

Ursprungligen av Ida Lindkvist:

Jag kör med ris. Beror lite på vad för sorts ris man har hemma, men särskilt svårt är det inte. Jag mäter upp vatten och salt och kokar upp det, häller i riset och sänker värmen lite. Det ska bubbla lite, men inte stormkoka och så håller jag ett öga på det så att det inte kokar torrt. Kanske 15-20 minuter totalt.

Finns ju ris som är förpackat i påsar som är superenkelt att koka också. Då lägger man bara ner portionspåsen i en stor kastrull med vatten och kokar det så lång tid som de rekommenderar. Finns ingen risk att det kokar torrt/fast då.

Tack så mycket Jag ska öva lite på det! Påsar vill man ju helst slippa.

Ikväll så tänkte jag göra korv stroganoff Vad brukar ni ha till det? Ris eller pasta? Kan tycka att det är svårt att koka ris.

Ursprungligen av joakimo:

Inget recept men en god maträtt! Stekt salt sill med kokt potatis och löksås.

Det tror jag inte att jag har testat. Stekt strömming har jag ju ätit men inte sill

Ursprungligen av Hebbesailor:

Bruna bönor med stekt fläsk! Stek fläsket i ugnen så går det snabbt och utan stänk. Piffa bönorna med vinäger och sirap så du får en härlig sötsur touch på dem! Supergott och superenkelt!

Mums! Låter ju jättegott, jag funderar faktiskt på att göra något med fläsk ikväll då jag äter det så sällan. De här raggmunkarna med fläsk låter ju rätt lätt gjort, http://www.vinochmatguiden.se/recept/per-morberg/raggmunk-med-flask

Ursprungligen av Hebbesailor:

Vad blev det?

Kycklingpestopastan blev det Blev jättegott! Kul med alla recept Måste verkligen bli lite bättre i köket.

Kan ni ge mig lite tips på vad jag ska äta ikväll? Har ni något gryyyymt recept så skriv det gärna här (Det ska vara lätt;))

Ursprungligen av IngoX:

Det finns de som hävdar att den som påstår sig känna skillnad på nationalitet när det gäller en god ljus lager bara inbillar sig

Jo det förstås Lite som den här ölen från morberg, http://www.systembolaget.se/dryck/ol/morberg-8927903 Man skulle kunna tro att den skulle vara svensk, men icke! Tillverkad i Tyskland

Den är god !

Ursprungligen av Pimmp:

Höglandsbjörk
Och några kalla Tjeckiska eller Tyska pilsner till det

Jag gillar tysk öl! Har du några tips på tysk lager?