Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
Klockvisaren

Klockvisaren

Medlem
  • Registrerad 2014-06-24
  • Senast aktiv 2019-04-06
  • Antal inlägg 16

Foruminlägg

De senaste inläggen Klockvisaren har skrivit i forumet.

Ja, det uppskattas starkt. Inte för det är en "börda" att skriva in en 4-siffrig kod, men alltid smidigt med Touch ID.

Ursprungligen av Dalle:

Är det sagt när det släpps? 19:00 brukar ju vara standard. Men hittar inget i App Store.

Samma här, brukar väl i princip alltid vara vid 7 det släpps.

Efter att jag tittade på Björn Afzelius-dokumentären, har jag de senaste veckorna lyssnat oerhört mycket på Hoola Bandoola Band, jäklar vad bra musik det gjordes i Sverige förr.

Hejsan!

Är så att jag har tänkt att börja att fotoredigera, och Photoshop var det första jag tänkte, men insåg att det är lite väl dyrt för mig. Jag har sett att många verkar gilla Pixelmator, så ville egentligen få någon slags bekräftelse att det faktiskt kommer fungera bra.

Åsikter?

Ursprungligen av reboot81:

Orolig nej. Tålmodig ja.
Det kan ta sjukt långt dig.

Det löste sig, efter att den hade stannat på samma procent i ungefär 30 minuter fick jag nog och gjorde en hård omstart av telefonen, sedan gick det direkt!

Tog uppdateringen lång tid för er? Installerar på en iPhone 4S via iTunes och den har fastnat på drygt 90 procent, varit samma i säkert 10-15 minuter. Bör jag vara orolig? iTunes visar inte längre något, jag tror den visade hur långt som gått innan (tror).

Ursprungligen av Jesper Ohlsson:

Har jag förstått det rätt att du vill ha en mer kompakt lista, med bara namnen, och vill inte se Namn + Senaste meddelandet?

Nej, någon sådan inställning finns inte.

Exakt, det stämmer. Nej, jag var rädd för det, men hade av någon anledning fått för mig det.

Tack för svaret!

Hejsan, en kort fråga :

I meddelande, kan man endast visa kontakten och slippa se en kort förhandsvisning av senaste meddelandet med den kontakten.

Hoppas det inte blir för rörigt att förstå!

Ursprungligen av Borttaget:

Samma dag.

Så pass? Nice!

Tack för hjälpen.

Senast redigerat 2018-07-23 10:42

Tjabba!

En ganska snabb fråga, när OS X Yosemite väl släpps, vilket borde vara ganska nära inpå nu, hur lång tid efter brukar Apple lägga in det i sina datorer de säljer via Apple Store (internetbutiken)?

Tack!

Äntlingen, störde mig rejält på utseenden. Hoppas det blir en ordentlig mjukvaruuppdatering snart dock.

Okej då, Apple Watch var ganska snygg ändå. Däremot tråkigt att det inte kom någon uppdatering till Apple TV, känns väldigt tråkigt att det än så länge fått så lite fokus. Förhoppningsvis kommer det i höst, förhoppningsvis...

Annars, iPhone 6 med 4,7" blir det definitivt, riktigt snygg måste jag säga. Ska bli väldigt intressant och se hur kameran presterar, uppskattas alltid med en bra kamera. Tycker designen är klockren, så blev glad att alla rykten stämde trots allt.

Nu : Broadwell till Macbook Pro så har jag vad jag behöver en lång tid framöver!

Jag är... lite besviken faktiskt. Verkar vara en väldigt bra smartklocka, men utseendet är helt fel. Jag hade föredragit en runt, och mer traditionell klocka.

Sen är det väl värt att poängtera att jag faktiskt inte heller var intresserad innan evenemanget av en smartklocka. Men, hade det varit mer av det jag hoppades på hade jag väl övervägt ett köp mer.

Tyvärr Apple! Men iPhone 6 det blir det iallafall.

Ser verkligen fram emot detta, ska bli kul att se vad som faktiskt visas upp och lovas till framtiden, #applenörd

Väldigt tråkigt för de drabbade att det har hänt, och även jag känner mig delad inför hur man ska ta det hela. Absolut, ens privata bilder är ens egendom, punkt, och det ska ingen kunna ändra på. Men tyvärr kan man inte vara så pass godtrogen i dagens samhälle att man kan gå runt med en halvtaskig säkerhet på sina molntjänster, mobiluppgifter eller liknande.

Ska du ha en nakenbild på mobilen, som du har all rätt att ha, se då till att ha god säkerhet på enheten. Det kommer alltid finnas människor som vill skada.