Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
projarn

projarn

Medlem
  • Registrerad 2014-09-26
  • Senast aktiv 2014-09-28
  • Antal inlägg 3

Foruminlägg

De senaste inläggen projarn har skrivit i forumet.

1
Ursprungligen av j0hanSE:

Gick ifrån en 5s till en 6 64GB Space Grey, stor skillnad tycker jag. Äntligen inget fel med WIFI 5ghz på iOS 8.0.x, sjukt skön telefon att hålla i och älskar hur skärmen är lite 'cuved' så den möter 'ramen' så bra, nu kan man verkligen 'swipa' utmärkt utan att känna 'kanten.'

10 av 5 iPhones möjliga!

http://photos-a.ak.instagram.com/hphotos-ak-xaf1/10684026_705510719540888_106480346_n.jpg

Exakt, helt underbar!

Ursprungligen av ninor:

Är själv kvinna och tycker inte alls att 6an är för stor, den är alldeles lagom. Tyckte i och för sig inte att 6+ var för stor för att kunna hantera heller, dock betydligt svårare att få ned i jeansfickan då fickorna på tjejbyxor tyvärr ofta är minimala.
Är det första apple telefonen du har? Vad hade du tidigare?

Haha okey :), ja nä jag drog inte alla över en kant där ;). Har träffat på många som har haft större händer än mig också (pinsamt) men så är de ibland...Vad det gäller fickan så platsar den ju perfekt där i :). Otroligt att du tycker att 6+ är bra storlek iaf, jag hade en z1 innan och tyckte den var snäppet för stor, men alla har ju sin smak o tycke :).

Hej. Tänkte ge min input som ny iphone (apple) kund. Jag valde att köpa iphone 6 64gb space grey och det är banne mig den sexigaste pjäsen jag har skådat. Så underbar i handen, jag förstår mig inte på ni som säger att den är för stor. Att tjejer säger det kan jag förstå då dom generellt har mindre händer men jag har heller inte speciellt stora händer men jag tycker den ligger helt perfekt!
Sedan vill jag inte starta något utan man får tycka som man vill :). Men ni som väntar på en iphone 6 fortfarande kommer inte att bli besvikna!

1