Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
daniiel92

daniiel92

Medlem
  • Namn Daniel S
  • Registrerad 2014-09-26
  • Senast aktiv 2014-09-30
  • Antal inlägg 4

Foruminlägg

De senaste inläggen daniiel92 har skrivit i forumet.

1
Ursprungligen av Gruv:

Vilken tid på morgonen la du din beställning?

Jag la beställningen runt 6 på morgonen den 19/9 men den bekräftades inte förrens på eftermiddagen runt 17-18.

Igår kom den! Hade fått en avi i brevlådan, beställde från comviq och enligt deras sida så var den inte ens packad och hade inte fått något kollinummer heller så jag kunde spåra den men nu har jag den ändå så jag är nöjd. Jag beställde på morgonen den 19e, en 6 space grey, 64gb.

Ursprungligen av T.Larsson:

På mina sidor står det att den är levererad och deras kundtjänst sa att inom kort skulle jag få en avi i brevlådan för att kunna hämta mobilen. Om det går så här snabbt så blir jag väldigt förvånad.

Jaså där ser man! Vilken beställde du? Själv blev det en 6 64gb space grey, kanske därför det tar längre tid för mig då de flesta verkar ha beställt den. Frågade i deras chatt men fick dessvärre inte mycket till svar då dom har gått hem för dagen på lagret.

Ursprungligen av T.Larsson:

Beställde min iPhone den 24sep via comviq och hade fått leveransdatum 8okt, men nu när jag chattade med deras kundtjänst så har den blivit skickad. Var glada och lite oväntade nyheter, allra helst med tanke på det står 3-4 veckors leveranstid på deras sida.

Grattis! Vad stod det för dig när du sökte på ditt ordernummer? Själv beställde jag den 19e på morgonen och är fortfarande på "steg 2". Fick ett sms idag om att den skulle skickas från deras lager idag men mer har jag inte hört och har fortfarande inte fått något kollinummer. Hoppas bara att den kommer före den 1 oktober för jag sticker utomlands i två veckor då :/

1