Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
oscarqrx

oscarqrx

Medlem
  • Namn Oscar Mårtensson
  • Registrerad 2014-12-07
  • Senast aktiv 2017-11-28
  • Antal inlägg 44

Foruminlägg

De senaste inläggen oscarqrx har skrivit i forumet.

Hej. Nyligen köpt en Samsung galaxy note 8 och har då alltså gått från iPhone för första gången. Jag Är super nöjd och ångrar inte alls övergången. Dock har där uppstått ett problem när folk skickar bilder på Messenger så sparas dem automatiskt i mitt galleri. Hur stänger jag av detta? Mvh Oscar

Okej tack! En liten följdfråga, en del appar laddade inte ner vid uppdateringen utan bara står väntar, har testat starta om och det går inte heller att radera de. Hur gör man för att få tillbaka de igen?

Hej, har kört iOS 10 beta och undrar om det automatiskt blivit skarpversionen eller har jag kvar det i beta form? Hur som helst vill jag ha skarpversionen. Hur gör jag?

Med vänlig hälsning

Hmm ja det är konstigt. Skolan använder Schoolsoft och det är alltså där som schemat ligger, sen kan man på sin profil trycka i att man vill få schemat i sin kalender på sin iPhone och detta fall även min Apple watch. Problemet är att det har kommit ett nytt schema på schoolsoft men inte i min kalender på telefonen. Ser ut som att deras tjänst heter iCalendar om det kan stämma?

Hejsan! Det är såhär att jag har lite problem med min kalender i min iPhone som jag hoppas att ni har svar på. Jag går i skolan och kunde då via en tjänst klicka i så att jag fick hela skolschemat direkt i kalenderappen och på så sätt kunde se schemat i klockan, problemet är att schemat fortlöper in på nästa år där jag nu får annat schema, så min fråga är om man kan rensa en kalender helt?
Mvh ?

Fick den nya designen redan innan den nya ikonen kom

Ursprungligen av primu[s]®:

Har du version 8 av Instagram? Det var då nya ikonen kom för mig i alla fall.

Hur många var utvalda och fick det tidigare?
Jag fick nämligen det för ca 2 veckor sen.

Ursprungligen av Redaktionen:

De senaste veckornas testande av Instagrams nya svartvita design har nu börjat rullas ut till alla användare. Utöver det uppiffade gränssnittet har appen även fått en ny ikon.

Läs hela artikeln här

Men jag är ganska säker på att internetet går genom fas 0 vilket enligt den lokala it handlaren. Så enligt de skulle det fingera?

Är det svårt att ändra?

Ursprungligen av hummel:

Du har alltså Ethernet över 230 volt-ledningen? Då måste du vara ansluten på samma fas för att det ska fungera tror jag.

Jag har använt samma teknik inne i huset tidigare, men när jag flyttade ner adaptern till stugan kom detta upp och det funkade inte. Har internet via kabel tv

Ursprungligen av keptang:

Du har ingen kontakt med modemet/routern i huset. Så något fel på vägen.

Vad har du för modem/router/adapter/ISP och hur har du kopplat?
Fungerar det om du kopplar in en dator i huset på adaptern med en kort kabel?

Hej, har en stuga i trädgården med samma ström och har dragen lina med internet ner till stugan, alltså en adapter i modemet inne i huset och en i stugan, när jag ska ansluta står detta på nätverk i macen? Någon som vet hur man löser detta?:)

Senast redigerat 2016-02-16 00:20

Som rubriken lyder undrar jag om ni vet om det finns några kamerastativ fast till iPhone 6. Kan vara det absolut mest basic, ska bara användas inomhus..

/ O

Funderar lite på att köpa duet display. Använder för närvarande en 27" skärm hemma till min MacBook air 13". Men tänker att det kan vara till bra användning i skolan när man sitter med många dokument samtidigt. Använder splitscreen med El Capitan mycket men känns smidigt att få det på paddan. Har dock iPad mini så risken är väl att det blir för litet? Hur kör ni? Nån som använder/har provat det?

Ursprungligen av oscarqrx:

Hej! Har ett gäng filmer i min Mac som jag skulle vilja ha in i iPaden men vet inte riktigt hur jag ska få över de! Ska tilläggas att man ska kunna se de offline! Någon som har nått bra sätt att gå tillväga?

Okej. Men hur synskadade jag de emellan?