Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
f1valk

f1valk

Medlem
  • Namn Daniel de Soto
  • Registrerad 2015-07-18
  • Senast aktiv 2017-11-03
  • Antal inlägg 10

Foruminlägg

De senaste inläggen f1valk har skrivit i forumet.

1
Ursprungligen av kenjon:

Det jag saknar med Ring är att koppla upp sej utan att någon har ringt. Det klarar SkyBell. Ring har sagt i över ett år att de jobbar på det....

Och det funkar alldeles utmärkt med ring. Jag använder det jätteofta och som jag skrev tidigare när jag häktar loss ringklockan och använder den som en portabel kamera så är det just med den funktionen. Jag kan närsomhelst via någon mobil/platta dra igång en videoström med ljud 2vägs kommunikation (om jag vill)

Ursprungligen av Redaktionen:

Ny vecka, nytt avsnitt av vår poddradio. Vi pratar bland annat om Googles kommande event, Nokia 8 och tv-licensen som ser ut att flytta till skattesedeln.

Läs hela artikeln här

Hörde att ni verkade lyriska angånde den smarta ringklockan.
Jag har haft en sån i över 1 år. Supernöjd med den och den har smittat av sig till många grannar och vänner.
ring.com heter dem. Har även deras "floodlight cam" som är ännu bättre då den kan skilja på rörelse och människor. Därmed får jag bara notiser när det verkligen är någon på min baksida och inte bara en spindel eller träd som rör sig i vinden.

När jag ändå är i fart att lovorda dem så kan jag passa på att säga att deras support är fenomenal. Typ i stil med Apples. Hade problem med en kamera - Inga problem, de skickade en ny kamera. Förbetald retursedel och en stående rabatt forever på lagringskostnaden.
Dessutom så tillkommer ny funktionalitet alltefterssom de utvecklar programvaran i enheterna som de skjuter ut OTA och vipps så bara funkar det. Tack vare att ringklockan är batteridriven så har jag många gånger haft extra nytta av den som babywatcher och liknande utan att behöva fixa med sladdragningar, inte ens ström

Tips:
Deras internationella utbud är begränsat men om ni surfar med ett amerikanskt IP till ring.com som ser man mer saker. Har inte testat att köpa något av det men med en Borderlinx-adress (eller liknande) eller någon bekant i USA som kan mellanlanda grejjerna så ökar utbudet

Ursprungligen av BlackSmp:

Ja, så vitt som jag vet så måste du har IOS 9.0 för att få uppdateringen av klockan

Det stämmer. Jag sitter fast med IOS 8.4 (iom jailbreak) men löste det genom att uppgradera klockan via en annan telefon med IOS9. Sedan parade jag ihop den med den gamla telefonen med IOS 8.4 igen.

--Rättelse:
Det gick inte att göra som jag beskrev ovan.
En telefon som inte är IOS9 kan inte para ihop sig med en Apple Watch med watch OS 2.0

Senast redigerat 2015-09-22 18:54
Ursprungligen av adress@mac:

Var inte så lättstött. Siktade in mig telefonen som skulle passa. Stället finns i mängder på ex Tradera. Frågade på ett tidigt stadium en av säljarna hur det fungerar liggande och med länk. Han sade att det inte gjorde det - och när han försökte - ramlade allt omkull. Skicka gärna en bild hur du får den att fungera liggande med ett slutet armband - ex länk. Då kanske jag beställer ett. Sedan tar vi nya tag.?

Så här ser det ut:

Ursprungligen av maccswe:

Hur tusan har du telefonen på det där stället?

Sorry, skrev fel. Menade såklart klockan! Men det förstår nog de flesta med tanke på att jag svarade på en fråga hur man hanterar klockan liggandes. Eller om man kollar på länken så ser man att det handlar om ett klockställ och inget annat.

Ursprungligen av adress@mac:

Har lite svårt att förstå vad telefonen har plats på det stället. Likaså hur du skall kunna ha  Watch liggande.
Inget av det funkar väl med detta ställ. Har dessutom funnits/finns i en uppsjö sedan 3 månader tillbaka. Melanese Loop öppnas helt - däremot stållänken gör det inte. Hittar inte ett enda rätt. - Sorry. ?

Här var vi oförstående till max...
Ett slarvfel av mig: det är såklart klockan jag syftar på som ska vara på detta ställ, inte telefonen!
Liggandes eller stående, båda funkar utmärkt (jag kan skicka bildbevis om du så vill).
Milanese öppnas INTE helt (det är inte samma konstruktion som leather loop), jag öppnar så den faller av min hand och den passar på stället både liggandes och ståendes.
Stållänken har jag inte provat men jag skrev att jag är övertygad om att den funkar ändå.

Mitt syfte är att dela mina positiva erfarenheter kring ett bra och billigt ställ. Ditt verkar vara att tvåla till en plump felskrivning, trist! Vad tillför det till övriga forumläsare?!

Ursprungligen av maccswe:

Är det någon som har bra koll på vart man kan hitta en bra Apple Watch hållare som går att lägga på sidan (själva klockan) inför watchOS2 då man kan köra nightstand mode?

Jag har köpt denna för 78:- inkl frakt.
http://www.dx.com/p/ruitai-wooden-stand-holde...
Funkar superbra. Liten och smidig, billig och praktisk. KLOCKAN kan användas både "liggande och stående" och det funkar med armband som inte öppnas helt (t.ex. milanese loop, stållänken har jag inte testat men jag är övertygad om att det går).

Senast redigerat 2015-08-13 14:12
Ursprungligen av zinned:

Yep, jag har backat den

Jag me (Revo Brushed)
Visst, det är inte original men jag hoppas på bra kvalitet och jag tror bara att man kan se skillnaden mot (Apples dito) om man håller dem sida vid sida.
1000kr resp 5000kr, lätt värt risken!
https://www.indiegogo.com/projects/juuk-premi...

Ursprungligen av zinned:

Aldrig i livet att jag släpper min. Har haft den i två månader och kan inte vara utan den.

Den länken är så snygg så jag dreglar! Men 5000 är för smärtsamt (för mig). Är det där Apples original eller någon annan variant?

Hej och tack för en bra site/forum (har bara varit passiv läsare tills nu).

Har en reflektion jag gärna delar med mig av.
Jag gillar analog boett men vill gärna även se tiden digitalt. Då kan man ju använda sig av världsklockan på något lämpligt ställe men det ser så fult ut då den skriver ut ett kortnamn på staden (t.ex. STO för Stockholm).
Det går inte att radera kortnamnet men man kan döpa om den till ett mellanslag.
Detta görs från telefonen - Apple Watch - min klocka - klocka - stadsförkortningar - (och i mitt fall) Stockholm

Hoppas någon mer har glädje av detta!

1