Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
Popelipop

Popelipop

Medlem
  • Namn Sebastian persson
  • Registrerad 2015-10-02
  • Senast aktiv 2017-07-01
  • Antal inlägg 37

Foruminlägg

De senaste inläggen Popelipop har skrivit i forumet.

Det funkar hur bra som helst. Tyvärr är sonos desktop controller i fulaste laget. Jag börjar grinar varje gång jag ser den.
Appen är mycket bättre och att köra AM på ATV är riktigt snyggt.

Får det verkligen se ut så här 2016

Kan bara hålla med. Men jag använder fortfarande AM mycket pga ATV. Hoppas Spotify kommer med en native app i framtiden.

Ursprungligen av Sledde:

Någon som märkt att er ATV sätter igång tv/stereo utan att ni tryckt på något? Själv har det hänt två ggr att tv/stereon startat några sekunder efter att man stängt av allt och inatt så hade allt satt igång sig och skärmsläckaren gick för fullt. Tur det inte är ljud i den.

Hänt här hemma ett par ggr. Stackars hunden och fått sig en utskällning för att hon lekt med kontrollen trodde jag. Men börjar misstänka att det är något annat som spökar.

Ursprungligen av crown:

Ingen som köper den kontant? Det verkar vara en relativt bra deal och man slipper bli bunden, kikade lite på jämförpriserna på http://www.billigaste-fastpris.se/iphone6s där det är uträknat.

Jodå. Bokade två 6s+ betalar dom med kort direkt i butik den 9e förhoppningsvis.

Förstår mycket väl varför man köper på avbetalning. Men avbetalning och bindningstid är av ondo. Personligen tycker jag inte man ska använda sig av det när det kommer till elektronik.

Senast redigerat 2015-10-02 12:34
Ursprungligen av json:

En fråga, och ja jag inser att jag borde ställa den till Telia, men jag börjar här ändå.

Hur mycket betyder egentligen den gröna färgen på "lager-stapeln" hos Telia?
1) Är den grön vid bokning innebär det att det finns en telefon till mig hos min butik den 9e, dvs det är bekräftade leveranser som visas.
eller
2) Är den grön vid bokning innebär det att den beställdes inom den mängd som Telia VILL HA, men inte fått bekräftat leverans av.
eller
3) Nån på Telia gillar grön färg.

De där staplarna betyder ingenting. Jag satt och uppdaterade lite sporadiskt igår för att se hur fort saker och ting tog slut. Efter att jag bokat mina.

En refresh röd stapel. vid nästa refresh va den grön igen. Vid en tredje refresh va den röd igen. Väldigt konstigt. Antar att det är för att man ska hetsas att köpa.

Väldigt smidigt den här gången. Medans jag var 500+ Och väntade på min tur på tele2s hemsida. Surfade jag in på Telias, klickade boka och hämta i butik. En minut senare var det klart.
Tack för kaffet !