Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
Marracus

Marracus

Medlem
  • Namn Marcus
  • Registrerad 2015-10-07
  • Senast aktiv 2015-10-08
  • Antal inlägg 6

Foruminlägg

De senaste inläggen Marracus har skrivit i forumet.

1

Jag hade köplats 49 när jag bokade vilket ändrades till 48 under gårdagen och nu är den 18, när jag frågar halebops kundtjänst om vad som gäller så säger hon att i deras system står det fortfarande att jag har 49, har ni andra kollat med chatten?

Ursprungligen av ezo0n:

Och när även everlast här uppe skriver att hans telefon plockas på telias lager så bör det ju hända något för halebops kunder, för de bör väl ha liknande lager?

Freja, Halebop 18:43
Nej vi är inte samma företag och har inte samma lager

Chattade även jag precis med halebop och man får alltid olika svar beroende på vem man pratar med, Detta svar fick jag av Freja.

Freja, Halebop 18:38
Vi har inget definitivt datum i alla fall, det är imorgon eller fredag de kommer in och då skickar vi ut dem enl köplats.

Halebop har precis ändrat köplatserna verkar det som nu när jag kikar, någon som fått sin skickad?

Ursprungligen av r_o_n:

Du tror inte de mörkar? Om Tre är öppna med att de packat sina för leverans så vore det märkligt om inte din leverantör fått till sitt lager samtidigt...

Jag vet inte om jag tror att dom mörkar jag tror mer det ligger i att halebop har outsourcat kundtjänsten till någon extern aktör och därför inte får tillgång till allt...

Operatör: Halebop
Modell: iPhone 6s
Färg: Guld
Storlek: 128gb

Tid beställning: 03 Oktober
Köplats: 48 tidigare 49

La min första beställning hos tele2 precis vis släppet, men kom på att jag smsar ganska mycket till utlandet så jag stannar kvar hos Halebop där jag även får möjligheten att betala av mobilen en större del när jag hämtar ut den.

Precis som dig ezoon så kommer jag från Android och har sagt efter varje Galaxy S modell att jag aldrig ska komma tillbaka till android, men likt förbannat när samsung släpper en ny galaxy så står jag där med den 2-3 veckor och ångrar mig å svär att jag aldrig ska köpa en ny android lur.

Hoppas precis som dig att jag ska få en på fredag, men efter att ha chattat med kundtjänst vid upprepande tillfällen så tvivlar jag att den kommer på fredag.
Jag antar att det blir så när dom outsourcar sin verksamhet och inte ger dom full behörighet...

Annars är jag mycket nöjd med dom gångerna jag varit i kontakt med chatten.

1