Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
Suwdiah

Suwdiah

Medlem
  • Namn Abd Alrahman Swidah
  • Registrerad 2016-09-12
  • Senast aktiv 2017-11-08
  • Antal inlägg 43

Foruminlägg

De senaste inläggen Suwdiah har skrivit i forumet.

Jag fick mobilen vid 12 från telenors butik.
Silver 64

Ursprungligen av biffenrydberg:

Skulle fått ett SMS idag från Telenor, men nej. Pratade med kundtjänst igår och de bedyrade att det skulle komma SMS idag. SIM-kort och annat fick jag i förrgår.

Ursprungligen av Med känsla:

Så var det för mig också mitt sms var två dagar sent. Men fick det idag. Telenor har haft svårt att skicka ut sms pågrund av så högt tryck av Iphone x

Har ni kikat på postnord appen?

Ursprungligen av Kivrennac:

Låter väldigt konstigt. Leveranstiden var uppe på flera veckor hos Telenor en kort stund efter att den släpptes. Men hoppas du har rätt! ?

Det hoppas jag med

Ursprungligen av Med känsla:

Håller på med kundtjänst just nu. Håller tummarna på att jag får den imorgon ändå att den ännu inte skickats iväg. Telenor säger att alla som bestämt den 27 oktober för lev imorgon

Alla som beställt 27 oktober kommer få det imorn! Det låter ju snällt svar men det tror jag absolut inte!

Jaa det var samma för oss förra året, torsvik! Den kom till ombudet typ vid kl 11 dagen efter.

Ursprungligen av Med känsla:

Beställde 27 oktober direkt när den släpptes hos Telenor. Fick garanterad leverans imorgon men så fick jag idag sms av Telenor med ett ordernummer. Gick in o kollade på deras hemsida o där stod det lev v47 och senast ändrad 1 november klockan 13:30. Tycker det är riktigt dålig då jag måste vänta ytterligare en månad endå att jag var en av dom första att beställa.

.

När var du klar med beställningen då? O vilken modell? Det låter som om du beställde en timme senare efter kl 9.

Ursprungligen av Kivrennac:

Någon som beställt via Telenor Change och fått mer information? Enda som syns på mitt ordernummer är att den är på väg, har gjort så sen 13.30 igår. Kundtjänst kan inte ge mer svar än att jag ”Bör ha den inom en snar framtid” när det står att den är på väg...

Samma här, fast de som har fått spåringsnummer från posmord verkar som de får det imorn! Då tror jag att vi får det imorn med! Och det verkar inte lika brist som förra året med 7 plus ?

Ursprungligen av Kivrennac:

Stendött här! Senaste uppdateringen igår, att ordern är på väg.

Vet inte hur det fungerar med Change heller, får man info när den är skickad eller kommer det bara ett sms när den finns att hämta i butik? ?

Första gången med change och har ingen aning. Chattade nyss med telenor via FB och de sa att man får avisering när det är redö att hämtas.

Telenor squad med change! Vart är ni?

Ursprungligen av Kivrennac:

Uppdatering hos Telenor! Min order gick precis från att inte vara packad än, till ”Denna order är på väg” ???

Samma här!! Glömde kika på sidan, tack mannen!

Ursprungligen av pelin:

Hade en skön "incident". Beställde Space Gray 256gb, kvitto 09:01:23 (kom igen nu, ni som skriver 09:01, skriv även sekund!).
Fick kollinummer redan i fredags. Sen kom paketet fram i måndags. Åkte dit helt svettig av chock. Tänkte att fan de kanske gjort årets miss. Öppnade paketet. Där låg en WiFi-router som tydligen ingick när jag beställde iPhonen.

SMS idag från Telenor där de säger att jag ska få min Vecka 47-48. Ridå. De öppnade garanterat för tidigt för jag öppnade 09:00 och kom in, va osäker på om jag skulle uppdatera sidan eller inte så det var först då jag vågade testa. Duktigt irriterad nu. Mailade och frågade hur det är möjlig att jag la en beställning 23 sekunder efter att de öppnade och ändå inte lyckades få i första batchen.
Också bitter att jag inte tog silver som verkar va lättare att få tag i.

Nåja.

Ja, kanske silver är lättast att få. Så länge skärm sidan är svart och man har skal på den då spelar det ingen roll vilken färg man tar. Och nej besällning började kl 09:00:01 enligt min apple watch ? det tog bara 10 skunder att beställa, allt var liksom copy paste!! Det gick bra iaf.

Fått oxå meddelandet om att leveransen sker melan 2-7 arbetsdagar

Ursprungligen av Planis83:

Sweet!
Beställde också via telenor och fick orderbekräftelse 09:01 (telenor Change). Även jag har fått beräknad leverans v 44-45, har dock inte fått ett andra sms.

När fick du din orderbekräftelse?

Samma här bara ett sms idag

Obs. För de som har inte hunnit beställa, comviq har 2 GB surfmangd för 545 kr! Silvern 64 GB har 7 dagar leveranstid.

Ursprungligen av Suwdiah:

Det gick snabbt att beställa med telenor change kl 9:01, det tog typ 15 sekunder :). Inget bekräftelse mejl!! Fast vid 11 fick jag sms att de återkommer när paketet är på väg.

Är det nån som har fått bekräftelse via mejl från telenor eller bara sms?

Nyss insåg jag att det var det enda mejlet från telenor som gick till ”junk folder”, konstigt! Det kom kl 09:01 iaf. Jag har valt silver 64 eftersom jag har användt bara 11 GB i min 128 7 plus, så kommer o klara mig bra med 64. Och silver för att jag alltid hade haft svart eller rymdgrå iphone, man varjerar lite :).

Det gick snabbt att beställa med telenor change kl 9:01, det tog typ 15 sekunder :). Inget bekräftelse mejl!! Fast vid 11 fick jag sms att de återkommer när paketet är på väg.

Är det nån som har fått bekräftelse via mejl från telenor eller bara sms?