Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
Crusse

Crusse

Medlem
  • Namn Peter Lundström
  • Registrerad 2016-10-10
  • Senast aktiv 2016-11-11
  • Antal inlägg 13

Foruminlägg

De senaste inläggen Crusse har skrivit i forumet.

1
Ursprungligen av Aliceblyn:

Vart och när beställde du?

NetOnNet, 20/10

Ääääntligen!!!
7 Plus 256GB

My Precioussssss!!!

Ursprungligen av Mahler72:

En fråga bara som jämförelse!!

Jag betalar 0 kr på Telenor direkt vid köp men får istället en månadskostnad på 769 kr.. Hur var skillnaden där när du jämför Netonnet med Telias erbjudande?? Vad fick du betala "kontant" på Netonnet och vad skulle du betalt på Telia??

Och hur blev det med ditt abonnemang på Telia när du redan registrerats för ett abonemang på Telia i samband med den ordern?? Menar du har ju två ordrar på 1 abonnemang samtidigt?? På Telenor har man ju dessutom fått börja betala av sitt "nya" abonnemang direkt från beställningsdatum.. Vad händer med dom pengarna liksom??

Exakt samma deal på Telia och NetOnNet vad gäller abonnemang, bundet 24 månader, Telia mobil komplett 12GB, förhöjd månadsavgift 190:- och kontantinsats på NetOnNet 3780:- och 3840:- på Telia.
Alltså 60:- billigare på NetOnNet, nu är det ju en struntsumma men får man den fortare så är det ju en trevlig bonus att den dessutom är billigare.

Och inga problem med abonnemanget på Telia, man tecknar och betalar inte förrän man hämtar ut telefon, man har 2 dagar på sig att hämta den i Teliabutik sen går den till försäljnng, så det är bara att strunta i att hämta ut den.

Och på NetOnNet så tecknas abonnemanget när luren skickas och betalar gör man med faktura efter leverans, så hade Telia vart snabbare så hade jag bara avbeställt på NetOnNet.

Ursprungligen av Mahler72:

Nä du har väl rätt antar jag!! Men man läser ju hela tiden om folk som beställer från annat håll och får dom vansinnigt mkt snabbare.. Som snubben som på en månad och två olika tillfällen beställde 2 olika plus modeller.. Ena 21 oktober från Netonnet som levererades 10 dagar senare!! Vansinne!!

Jag beställde en svart 256GB Plus från Telia den 20/9 och preliminärt leveransdatum har jag just nu som 22/11.
Men sedan blev jag less och beställde en likadan från NetOnNet den 20/10 och den skickades igår (13 dagar från beställning till leveransbesked), har den förhoppningsvis på fredag.
Det är med samma abonnemang månadskostnad och bindningstid och blev dessutom som bonus 60:- billigare på NetOnNet...

Skiter sen bara i att hämta ut luren på Telia, om och när den nu kommer därifrån, vet dessutom till nästa gång att telefonbolagen står sist i kö när det gäller tilldelning av lurar från Apple.

Ursprungligen av iphoneinho:

Spänningen är olidlig!!!

Yiihaaaaa!!
Pratade just med kundservice och hon bekräftade vad du sa, den packas just nu och leveransbesked ska gå ut om en stund....
Bara att hoppas man hinner få den innan helgen, bor ju uppe i norr så det är ju en bit att transportera...

Ursprungligen av iphoneinho:

Borde skickas idag då! Jag pratade med deras chatt och hon sa att den packats och kommer skickas idag! Så hade alltså inte fått något mail eller så om den.
Kontakta dom och fråga? Skulle vara intressant o se om de ligger till samma för dig !

Deras chatt är stängd just nu, så nu är jag i telefonkö till supporten...

Ursprungligen av iphoneinho:

Idag anländer min Plus 128 Svart från Telia. Beställd 16/9.

Imorgon anländer min Plus 256 Svart från NetOnNet. Beställd 21/10.

256orna är uppenbarligen bra mycket mindre populära! Tog alltså 10 dagar ungefär att få hem en sådan. NetOnNet delgav dessutom köplats och information så fort jag hörde av mig och frågade.

Kommer sälja min 128a idag via blocket/tradera alt. här om någon vill ha den för nypris.

Vilken jävla soppa ändå! Lider verkligen med er som har Comviq. Samtidigt är det välkänt att det är ett pissföretag med urusel kundsupport. Beställer man därifrån så får man nääästan skylla sig själv. Att Apple nedprioriterar leveranser till dom är föga förvånande - även om det i slutändan påverkar den privata kunden i sig. Vilket är fett trist för alla som beställt men är knappast något Apple tar skada av eller som dom bryr sig om. Alla klagar bara på Comviq ändå...

Men vad faaan... Jag beställde ju en Plus 256 Svart från NetOnNet den 20/10, alltså en dag före dig och jag har inte hört nåt om nån leverans....
När fick du besked om leverans från NetOnNet??

Ursprungligen av iphoneinho:

Beställt två? Varför om man får fråga?

Har också beställt två stycken. 1 st 128 Svart Plus från Telia 16/9 och 1 st 256 Svart Plus från Netonnet i fredags! Förmodligen får jag den 256an före 128. Säljer min 128a när den levereras.

Jag har också beställt 2st, 1st 7 Plus 256 Svart från Telia 20/9 och en likadan från NetOnNet i torsdags.
Kommer NetOnNets först struntar jag bara i att hämta hos Telia, kommer Telias först så avbeställer/hävdar jag öppet köp påNetOnNet.

Ursprungligen av Yumeyue:

Du kommer inte ångra dig. Jag hade inte tänkt 256 GB innan för jag behöver inte så mycket minne, men med tanke på de extrema väntetiderna så orkade jag inte. Hellre lägger jag 1000 kr mer och slipper få en räkning nära jul. Leveransen var extremely snabbt. Fick mobilen redan dagen efter att jag beställde.

Beställde den 20/9 på Telia och idag står det preliminär leverans 22 november, men nu står det å andra sidan att NetonNet inte har nån i lager heller men frågan är om dom får fram nån före Telia... Vi får se...

Ursprungligen av Yumeyue:

Du kommer inte ångra dig. Jag hade inte tänkt 256 GB innan för jag behöver inte så mycket minne, men med tanke på de extrema väntetiderna så orkade jag inte. Hellre lägger jag 1000 kr mer och slipper få en räkning nära jul. Leveransen var extremely snabbt. Fick mobilen redan dagen efter att jag beställde.

Jag har alltid köpt modellen med störst internminne, har aldrig ångrat det. Tjejen köpte en 16 GB första gången, sen tog det ca: ett halvår innan hon svor och var arg för hon fick sitta och radera bilder filmer och appar mest hela tiden... Nu har hon lärt sig...

Ursprungligen av Yumeyue:

Bestämde mig för att dissa Telia och beställde min från NetOnNet istället. På Telia stod det fortfarande december så jag tröttnade tillslut. Bokade 10/9 7 + 128 GB roséguld på Telia och ännu inte fått den. Köpte på NetOnNet istället.
Fick den på mindre än en dag och jag är nöjd!

Beställde också en på NetonNet nu, 7 Plus 256 Black, då får vi se vem som är snabbast mellan Telia och NetOnNet..
Förloraren får ett återköp....

Ursprungligen av fkyh:

Telia flyttar upp det preliminära leveransdatumet EN dag, VARJE dag... Det är ju obv Apples fel då de är sega med leveranserna och inte beräknat hur stor efterfrågan skulle vara (?), eller så gör de såhär för hypen. Sjukt segt men lyckligtvis så är det preliminära bara preliminärt, man brukar få telefonen veckor innan det som faktiskt står. Och det är ju bara en telefon........................ Håll ut

Inte alltid EN dag, just idag flyttade dom min 3 dagar framåt
Igår 25/11 idag 28/11, beställde 20/9..

Ursprungligen av iphoneinho:

Funderar på att avbryta min order hos Telia och göra en ny på + 256GB svart istället för den 128GB modellen då den uppenbarligen är överlägset populärast.

Fattar fan inte hur man kan ha leveranstid 22/11 hos dom när man beställde 16/9. Varför i helvete ska Apple släppa telefonen i fler länder när dom inte kan leverera skiten.

Tror inte du vinner så mycket på det, jag beställde en plus 256GB svart den 20/9 och fick leveranstid den 2/11, sedan dess har dom flyttat fram leveransdatum dagligen så dagens framflyttade leveransdatum är 23/11......

1