Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
hanneslundvall
  • Namn Hannes Lundvall
  • Registrerad 2016-10-20
  • Senast aktiv 2016-10-24
  • Antal inlägg 4

Foruminlägg

De senaste inläggen hanneslundvall har skrivit i forumet.

1
Ursprungligen av BlackSmp:

För att nergradera 6:an så måste du hämta hem den aktuella laddfilen och lägga den på din dator och sedan välja denna fil när du nedgraderar din telefon. Instruktioner finns lite här och där.

För att uppgradera din 7:a så måste du hämta beta-profilen så att du kan ladda ner betan. Du har redan gjort detta på din 6:a men troligen bara glömt bort att du gjorde det.

har hållit på med mobiler hur länge som helst men tyvärr får jag ingen av dina förslag att funka för 7.an hittar ingen uppdatering vare sig med eller utan beta profilen, sen har jag laddat ner iOS 10.0.3 och försökt lägga in manuellt i 6.an från datorn men det står att telefonen redan har senaste uppdatering oavsett vilken fil jag lägger till.. går inte att lägga in en äldre eller nyare version varken på 6.an eller 7.an ?

Ursprungligen av BlackSmp:

Som Jesper säger... Installera samma version av OS:et som du har på din 6:a på din 7:a. Gör en ny backup av 6:an. Gör en återställning av 7:an och ladda ner backupen så ska det gå.

det går inte att installera någon annan verision på varken 6.an eller 7.an..

Ursprungligen av Jesper Ohlsson:

Du berättar bara vilka versioner du har försökt installera. Du berättar inte vilka versioner du faktiskt har på 6:an och 7:an (och på säkerhetskopian).

Den telefon som du ska återställa till - måste ha samma eller högre version - som säkerhetskopian du ska återställa från. Säkerhetskopian får inte ha en högre version.

På 6.an har jag 10.1 och säkerhetskopian är också 10.1 men min 7 plus har 10.0.3

Ursprungligen av Redaktionen:

Iphone 7-användare som upplevt problem med mobiluppkopplingen blir förhoppningsvis hjälpta av Apples nya uppdatering.

Läs hela artikeln här

jag har problem med att återställa min iphone 7 från en iphone 6 säkerhetskopia, den säger att jag måste ha ios 10.0.1 på min iphone 7 för att det ska funka att installera säkerhetskopian från min iphone 6, har försökt att installera en äldre ios version (10.0.1) på min iphone 7 och en nyare ios (10.0.3) på min iphone 6 men ingenting funkar, nån som har någon lösning? eller måste jag helt enkelt vänta tills ios 10.0.3 kommer till iphone 6? mvh

1