Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
andenm

andenm

Medlem
  • Registrerad 2017-07-20
  • Senast aktiv 2018-07-01
  • Antal inlägg 3

Foruminlägg

De senaste inläggen andenm har skrivit i forumet.

1
Ursprungligen av Jonatatatan:

Bra test, nu får ni gärna testa android auto också.

Ni säger i videon att man behöver en ny bil. Men sett flera radioapparater man kan köpa och montera som har både carplay och android auto blir väl i stort sätt samma grej? Går ju inte montera i alla bilar men i väldigt många är det relativt enkelt att byta radion.
Edit Några alternativ efter en sökning av carplay.
https://www.brl.se/cgi-bin/ibutik/AIR_ibutik....

Skiljer sig carplay mellan olika bilar och radioapparater? Tänker typ att om man köper en bil från 2018 kommer den ha samma carplay som en bil från 2022 eller om en ford har samma upplevelse som en opel. (kan tänka mig att Siri är olika bra beroende på hur bra microfonerna är) Är det bilen eller mobilen som lagrar och beräknar informationen?

Håller med om att Apple Carplay är suveränt! Det jag saknar i min Volvo 2018 års modell är stöd för trådlös Apple Carplay, inte så många biltillverkare har stöd för detta ännu. Hade en BMW som hyrbil som hade detta och det är smidigt att slippa hala fram telefonen och ansluta en kabel (med risk för att glömma mobilen i bilen) vid kortare turer.

Använder framförallt Siri i bilen med Carplay och tycker det funkar klockrent. Då är förståelsen av svenska språket den viktigaste egenskapen. Har inte grottat ner mig i de andra assistenterna men hur hanterar de svenska?

Bra att appen fortfarande supportas i Volvobilar. Blåtand eller Apple Carplay är idag klart sämre i den miljön.

1