Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
Johnnyph

Johnnyph

Medlem
  • Namn Johnny Hildingsson
  • Registrerad 2017-10-19
  • Senast aktiv 2018-01-06
  • Antal inlägg 3

Foruminlägg

De senaste inläggen Johnnyph har skrivit i forumet.

1

Vilka ställen är det som byter batterierna här i Sverige?

Är det svenska priset spikat?

Kan man byta TILL OCH MED DECEMBER?

Jag kom just på varför jag har en sån ovilja mot att gå in på såna här forum. Det går ofta bara runt, runt utan att man tillför nåt nytt.

Jag skulle också vilja ha en mus till min iPad. Jag har ett jättesmidigt litet tangentbord och paden står på bordet intill i lämpliga vinklar. Jag skriver ofta text, men använder den till mycket annat också. Helt perfekt arbetsställning, bortsett från en sak - varje gång jag behöver en mus, så måste jag lyfta armen och sträcka ut den och pricka rätt med fingret. Mycket enklare och smidigare om jag hade haft en mus.

Om jag hade haft möjlighet att lägga upp 10-15 tusen, så var det ju bara att köpa en MacBook ex, men jag har inte det i nuläget. Och för mig är paden helt perfekt, både som platta och "mini-dator". För mig fungerar den som en fullfjädrad dator och samtidigt kan jag alltid ha den med mig. Nej, jag klarar mig utan tangentbord borta. Mesta jobbet gör jag hemma på mitt lilla kontor. Och jag har faktiskt en gammal stationär PC där också - och den har både tangentbord - och mus

Jag fick dock svar på min fråga. För övrigt samma fråga som öppnade den här tråden. Svaret var visserligen negativt, men nu vet jag vad som gäller.

1