Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
dragontrumpetare
  • Namn Jerry Berglund
  • Registrerad 2018-08-01
  • Senast aktiv 2018-08-06
  • Antal inlägg 3

Foruminlägg

De senaste inläggen dragontrumpetare har skrivit i forumet.

1
Ursprungligen av gemortenblad:

Konstiga slutsatser. Sony är väl de enda som innoverar telefoner. Ingen annan lyckas göra kompakta premium-telefoner tex. Vattentäta och med snygg design. Har någon annan lyckats med det? Det är troll-artiklar som den här som sensationskåta journalister försöker påverka konsumenter till att välja bort bra produkter.
Är det inte samsung som är en föredetting? Trista telefoner, dåliga teveapparater men massor av reklam så folk köper deras prylar ändå. Samsung är bättre än många andra men ingen tror väl att de skulle vara bättre än Sony eller LG?

Håller med dig. Sony är ju, eller var den enda tillverkaren som gick sin egna väg. Istället för proppa sina lurar med appfunktioner a la Samsung valde Sony att deras kunder själva kan finna vad för funktioner man vill ha. Sony har det snabbaste gränssnittet i någon Androidlur. Och de såg annorlunda ut. Idag skall alla mobiler ser ut som Samsung eller iPhone. Inte undra på det går dåligt för de flesta tillverkare då inga stor ut idag.Trots att Sony stod ut i mängden så kunde inte tyskarna släppa det och ville att de skulle göra som alla de andra.ja Sony kommer att försvinna helt om de ser ut som de andra och inte har något mer att erbjuda. Men om de fortsätter att innovera och kör den design som de tycker är bäst, fortsätt med det.

Ursprungligen av Krylovrum:

Tror Sony kommer lägga ner sin mobilverksamhet. Alternativt sälja den. Marginalerna är små och lönsamheten är inte tillräcklig. Dessutom verkar de ha misslyckats gång på gång, så jag kan inte se någon ljusare framtid direkt.

Mobilmarknaden är mördande. Du har bara råd att misslyckas med en mobil, max. Misslyckas man med två eller flera mobiler (flaggskepp, inte budget) så är det otroligt svårt att ta igen. Och inte bara det, man måste återfå kundernas förtroende.

Kommer inte att ske. Så länge Kazuro Hirai är i toppen kommer det inte att ske. Så långt tillbaka som 2013-2014 sålde Sony också 9 miljoner. Så de kan mycket väl komma tillbaka.

Ursprungligen av iSweden:

Jag ser ingen anledning till att köpa en mobiltelefon från Sony. Och jag har inte sett någon som använder en utanför butikerna.

Själv har jag aldrig gillat Sony. De är experter på att inte följa standard. Med deras prylar måste man alltid köpa till någon konstig adapter för att få det att funka. Komplext produktutbud med mängder med olika kortvariga serier.

Men Sonys satsning på kameror är har verkligen resulterat i hög kvalitet. Dock ofta med samma problem som ovan.

Och jag minns också Sony Ericsson, de var ganska heta ett tag. Fast det verkade mest som om Sony ville komma åt Ericssons teknik. När de väl hade den så avslutade de samarbetet och drog hem.

Det dummaste jag läst idag. Sony följer alltid standard. Har aldrig behövt göra något som du säger under de år jag haft Sony. Sony har alltid funkat utan problem. Så måste undra vad för konstigheter du måste ha köpt till?

1