Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
Grejarn

Grejarn

Medlem
  • Namn Marcus Sandin
  • Registrerad 2020-02-06
  • Senast aktiv 2020-12-10
  • Antal inlägg 3

Foruminlägg

De senaste inläggen Grejarn har skrivit i forumet.

1

Hej!

Jag har en MBP16 köpt i vintras och har förundrats över att batteriet ganska ofta är mer urladdat än jag tänkt mig, när jag haft den liggande utan laddning.

Idag märkte jag dock att det plingade från datorn när jag fick messenger-meddelanden, så det verkar som att den inte går i vila när jag stänger locket som alla mina tidigare MacBooks gjort.

Är det någon som varit med om liknande problem eller har något vettigt förslag på lösning?

Tack för många bra inspel!

Hittade efter mycket om och men ett hos Kjell&co som fixar 100W och har ljudutgång. På måndag vet jag om den funkar ihop med min skärm.

Och som iSweden påpekar behöver man flera adaptrar. Köpte därför även en kabel med vanlig USB och hdmi att ha i väskan.

Hej!

Jag har bytt upp mig från min gamla 15-tummare till en ny MacBook Pro 16 och måste ju nu skaffa en lämplig USB-C-hubb för att koppla in en del tillbehör.

Optimalt skulle jag vilja ha en hubb som ger bara en kabel in när jag kommer till kontoret. De grejer jag har är såklart laddare, extern hdmi-skärm, högtalare och en extern hårddisk med USB eller Thunderbolt 2.

Kruxet verkar vara att många gubbar inte stödjer så hög effekt för laddning av datorn. Har hittat en Hyperdrive som fixar 100W men den saknar 3,5mm-utgång och ger dessutom flimmer på skärmen*.

Har ni några andra tips?

*Vad kan flimret bero på? Det funkar med min kollegas Apple original USB-C-adapter från min dator, och Hyperdrive-hubben ger inte flimmer på hans skärm med hans MacBook.

/Marcus.

1