Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
Skavhugg

Skavhugg

Medlem
  • Namn Hans Dalgren
  • Registrerad 2020-06-29
  • Senast aktiv 2021-07-31
  • Antal inlägg 3

Foruminlägg

De senaste inläggen Skavhugg har skrivit i forumet.

1
Ursprungligen av nmbrg:

Ser inget sätt att kategorisera artiklar och sortera efter kategorier. För att få listan i den ordning det ligger i butiken.

Prenumerationstjänster går bort. Dessutom ser jag inget sätt att sortera efter kategorier/hur det ser ut i butik. Bara färgkodat. Och var ett jäkla tjat om PRO hela tiden.

Ser inget sätt att kategorisera artiklar och sortera efter kategorier. För att få listan i den ordning det ligger i butiken

Sortera går i telefonen. Går även dra till höger och vänster för olika funktioner. Det fina är att det inte är en app som man måste installera. Bara lägg ikonen på skrivbordet. Går att dela med gmail-kontakter...

Ursprungligen av nmbrg:

Har tills nu använt en delad "påminnelse-lista" med min sambo för att skapa inköpslistor när vi ska handla på mataffären. Tyvärr är ju dock den appen gräsligt dålig då den allt som oftast inte synkar så att saker hon (eller jag) inte dyker upp för den andr trots diverse åtgärder med jämna mellanrum.

Hur som helst..

Är nu då ute efter någon mer dedikerad app för detta. Och gärna någon som är anpassad för oss svenskar.

Har hittat ett par tips efter sökningar men det har varit runt 2014-2016. Så misstänker att det finns nyare och kanske bättre appar nu. Dessutom har de varit på engelska och funkat dåligt när man vill används sig utav svenska ord. De har även varit alldeles för avancerade.

Så, vad använder du? Vad rekommenderar du? Finns det någon app för att skapa inköpslistor nuförtiden som räknas som "den bästa"?

Jag är iaf färdig med delade påminnelser. Den litar jag inte på länge, och den är ju dessutom inte direkt anpassad för att användas för att skapa inköpslistor och gå i butik och kryssa av saker man köpt samt sortera efter hur ser ser ut i butiken.

Shoppinglist.google.com så klart. Funkar med google home också, säg bara "hej google, lägg potatis till inköpslistan"

Senast redigerat 2020-06-29 08:59
1