Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
Wolfie666

Wolfie666

Medlem
  • Namn Tomislav Oscarsson
  • Registrerad 2020-07-16
  • Senast aktiv 2021-09-16
  • Antal inlägg 7

Foruminlägg

De senaste inläggen Wolfie666 har skrivit i forumet.

1

Detta är ju toppen. Ok som säkert många med mig tycker. Om vi nu får betala för apparna istället. Så kanske alla skitappar försvinner. Delvis i varje fall. För trenden har länge gått mot att bygga appar inte för att lösa ett problem alltid. Utan för att locka folk att använda appen för att de ska profitera på reklam och mina uppgifter.

Fast argumentet att man har en laddare extra håller inte. Som att köpa en bil men inte skicka med däck för att man har däck hemma. Men är för miljöaspekten. Dock öppnar detta dörren till en trend. Vänta bara när datorn kommer utan laddare. Alla har ju en hemma?

Det finns ju en poäng med detta som faktiskt är riktig. Att köpa en telefon i absoluta premiumsegmentet borde innebära att man får med det som behövs för att använda telefonen. Argumentet att alla har en laddare hemma är ju rätt dålig. Det är kanske ert i-landsproblem. Men en ny iPhone 12 kostar ju drygt 10 000kr. Sedan är det det kanske en riktig tanke miljömässigt.

Detta avsnitt var ett riktigt lågvattenmärke. Ett jäkla gnäll. När jag delvis gick över till apple så var många mer positiva och inte så jäkla gnälliga.
När Apple inte släpper allt med ny design med alla önskemål som möjligtvis någon skulle önska sig. Ja då är det skit. Ser det positivt att apple använder egna grejer rakt igenom.Nästa år eller så när de släpper IMac:en med M1 processorn så kommer det vara fel om jag gissar rätt.

Ok den kostar 350:- spänn. Varför ska man betala 10 000:- och mer därtill för en telefon och inte få en laddare med på köper? Att ladda via dator eller andra laddstationer är ju en möjlighet men det kräver att man ha de grejerna. Och nej alla har inte det längre. Konsumenterna har mer och mer blivit slavar. Vi slussas in i ofta mindre bra lösningar och tvingas att hitta alternativa lösningar. Gillar Apple men de är inte alltid på rätt väg. Om man nu tycker att vi ska använda trådlös laddning. Varför har de inte en egen trådlös laddare?

Om jag ska köpa en ny Apple telefon. Så ska det fanemig finnas en laddkabel och laddare i. För de enorma pengar som en lur kostar så ska inte jag behöva betala en tusing till för att kunna ladda telefonen. Det är fel väg och gå.

Bra om de skickar med en bättre kabel. Bra för kunden och antagligen för miljön i det stora hela. USB-C är ju bra,MEN det är många som fortfarande inte har en sådan laddare. Då blir det ju kunden som måste köpa en laddare som är usb-c. Och jag köper bara apples grejer eller av dem godkända.

1