Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
profetengus

profetengus

Medlem
  • Plats Eslöv
  • Sysselsättning Har stött på Mac via min utbildning till Tryckare/Grafiker. Mina intressen är film, att umgås med mina vänner ochg alkohol så klart
  • Registrerad 2005-10-19
  • Senast aktiv 2009-06-22
  • Antal inlägg 12

Foruminlägg

De senaste inläggen profetengus har skrivit i forumet.

1

Dom verkar härligt skumma med postadress i Jönköping och telefon i Malmö.

Pris/prestanda e inget hot om dom rapporter som finns tillgängliga stämmer. Enligt dom kommer ibooken kosta runt 7000 när den släpps med intelpropp. Powerbookarna kanske sjunker något, men dom e ju inte dyrare än en top of the line vaio som ligger i samma prisklass. Att det skulle bli mer virus för att man byter processor e FEL FEL FEL!! Eftersom virus angriper operativsystemen inte hårdvaran. Nä jag tror att bytet till Intel e ett väldigt smart drag från Apples sida. Hoppas ibooken släpps i Januari ska köpa en så fort den lämnar fabriken.

tycker det verkar vettigt att sluta med 12" PB. Då slipper den konkurera med ibooken och man kan stoppa in lite mer krut i ibooken.

låter trevligt. Hoppas jag kan komma. Jobbet kan komma ivägen.

Ursprungligen av William Naversten:

Om du går upp i äpplet och tittar på hur snabbt systemet PÅSTÅR att minin är, så stod det förut konstigheter på de minis som överklockades som din. Från och med en ny "build" av 10.4.2 som följer med de nya minisarna så står det i klartext 1,5 GHz. (Information klippt från diverse källor om uppklockning resp de som fått den nya minin).

Oki. Så minis som klockades innan 10.4.2 gav konstig info om hastighet. Hmm skoj att veta. Själv fick jag inte den infon i äpplet. men jag klockade min efter 10.4.2 släppts. Trodde att Apple skulle haft sådan igenkänning inbyggd från början i OS X. Ja ja e mest nyfiken på när dom ska tillkänna ge dom officiellt.

Zooigor det är absolut samma processor. Jag klockade om min 1,25 ghz mini till 1,5. Allt har att göra med hur vissa bryggor (tror det heter så) sitter på CPU:s undersida. Själv tog jag bort alla bryggorna (fortfarande inte säker om det heter så), på så sätt fick jag 1,5. Dom ska dessutom kunna klockas till 1,57ghz minst. Hade gillat om dom släppte en uppdatering snart. Mest grafiken man e sugen på. Annars gillar jag verkligen min mini och undrar hur jag kunde klara mig innan jag hade Mac o mini.

Tror du kommer gilla OS X. Själv e man hyfsat färsk på Mac, men jag lär mig

Välkommen.

Hmm här snubblar man över en liten tråd om pub i Lund. Kan aldrig vara fel när man bor i Eslöv. Gärna köpenhamn och Malmö med.

just de glömde att berätta om att jag fick en vän att byta till mac en månad efter mig.

Hej alla trevliga människor på 99mac!
Har precis bytat från windows till Mac och jag ångrar inget. Är väldigt nöjd med min Mac mini som jag egenhändigt klockat om till 1,5. Älskar att den är så tyst, hade aldrig orkat ha igång min PC lika mycket som jag har min Mac ( dygnet runt ) i min 1:a. Har väl inget mer att säga förutom att jag misstänker att jag kommer ha ett bra utbyte av detta forum.

HA DE BRA ALLA!!

1