Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
Anton W

Anton W

Medlem
  • Registrerad 2002-06-02
  • Senast aktiv 2009-08-26
  • Antal inlägg 85

Foruminlägg

De senaste inläggen Anton W har skrivit i forumet.

Lite OT: När man ska behandla mastodontbilder på en lite äldre dator, skulle det vara möjligt då att jobba med en komprimerad bild(färre pixlar) och sen spara de ändringar man gjort i någon form av script och sen köra detta script på den större bildfilen? Finns det någon funktion inbyggt för detta i PS?

/Anton

There we go, precis den typen av tips jag ville ha. Vad går ett gammlir som unreal eller ghost recon på idag tror ni? Någon som vill sälja

Kräver inte spel som ghost recon mer kräm av burken/grafikkretsarna än medal of honor? Som sagt, vad jag vill åt är ett shootemup som inte är så krävande för min ibooks klena 32megs vram, motorn som används i mohaa verkar riktigt taskigt optimerad med tanke på hur snabbt allt annat går.

Wolfenstein var ett grymt spel, helt hysteriskt roligt att mejja ner Hitler i någon bisarr robot-outfit

just nu så spelar jag lite mohaa och det hackar som sagt. Är unreal mindre krävande?

Är det någon som har nåt tips på något pangpang-lir alá CS som funkar på en ibook 800 med 32meg vram? Behöver inte vara något fancy, bara det flyter något sånär. Spelar lite Medal of honor över nätet och det hackar på lägsta inställningarna, inte mycket men tillräckligt.

Tips på andra spel som inte är allt för tidskrävande är också uppskattade. Har suttit djupt i CIV-träsket en gång i tiden så inga mastodontspel tack

/Anton

Kruxet med att byta telestation är just att det handlar om fysiska kabeldragningar. Går antagligen kanon om man är villig att pröjsa kostnaderna för att gräva ner ett par 100m kabel så man kan koppla in sig på ett annat kopplingsskåp. Inte helt osökt kan man faktiskt dra paralleller till att byta adress utan att flytta

Såvida du har gjort en flyttanmälan och fått beskedet att det nu ska funka på nya adressen så SKA det funka. Saker som ofta strular med adsl är tex att man inte kopplat modemet på förstajacket eller att man använt en förlängningssladd. Är det korrekt kopplat så ring supporten, kan ju vara strul på bostreams sida.

Ett lite klargörande: Kan du få telias 0,5mbit så kan du också få samma tjänst från andra leverantörer då dessa "hyr" tjänsten av skanova som äger själva utrustningen. Anledningen varför man inte alltid kan få det fetaste linorna när man ligger på en understation eller bor i glesbygden är helt enkelt att det inte är lönsamt för slutleverantörer som bostream mfl att sätta upp eget utrustning på dessa stationer. För få kunder helt enkelt, plain and simple...

Litar du på ett företag som går 1000 mille back varje år...

Gammal tråd det här men jag hade exakt samma problem med min ibook700, där löste det sig genom att jag använde både svcd och s-video samtidigt. I klartext så kopplade jag in båda dessa kablar till tvadaptern, sen kopplade jag in de andra ändarna till en scartadapter och vips så funka det bara peaches, tidigare hade det bara blivit svartvitt när körde direkt med s-video in i tv'n... Vet inte varför det blir så här, det är bara att acceptera att elektronik ALDRIG kommer att funka smärtfritt :rolleyes:

Efter mycket trixande med min brorsas laptop och min ibook så kan jag konstatera att OM det går så är det iaf oerhört komplicerat... Gav upp efter ett par timmar. wlan på PC är så outvecklat att man blir mörkrädd...

Efter att jag installerat all nödvändig programvara till min Zire på min iBook 700 så har pekplattan fått totalt psykbryt. Vad som händer är att pekaren fastnar stup i kvarten vilket är ett irritationsmoment som inte är av denna värld!!! Snälla hjälp mig*desperat*!

Sitter och försöker hitta någon tråd som tar upp problematiken att ansluta en pc till mac trådlöst. Ska inte vara så svårt kan man tycka, MEN eländet till sökfunktion får ju tuppjuck när orden är kortare än tre bokstäver, i det här fallet "pc"! Är detta på riktigt? Jag menar, även i ett macinriktat forum så cirkulerar många frågor kring PC(det är ju de som krånglar ). I övrigt så är det här ju ett väldigt funkis forum med ett minimum av fuzz och dumheter så varför denna märkliga funktion?

Titta noga på skärmen så ser du ett antal pixlar. Dessa är precis 800*600 till antalet, därav upplösningen. :rolleyes:

Min brorsa beställde just denna ASUS. Kollade upp den lite på nätet och det verkar vara en riktigt bra dator, helt grym batteritid och dessutom har de höjt L2 cachen till 1024kb, processorn är alltså betydligt snabbare än motsvarande p4.

Sen kommer man ju oundvikligen till problemet... eller snarare problemen. Den är ful, antagligen plastig, har ett OS som andas finnig datanörd. Men men, ska man nödvändigtvis ha en pc så verkar Centrino ha gjort PC-plattformen avsevärt mer attraktiv.