Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
consuelomagnus
  • Plats Stockholm
  • Registrerad 2005-11-08
  • Senast aktiv 2014-03-23
  • Antal inlägg 12

Foruminlägg

De senaste inläggen consuelomagnus har skrivit i forumet.

1

där fick jag svar på tal! Jo, jag har läst testerna lite mer noggrant nu och det får nog bli 2 gb +512 till att börja med så blir det nog bra. Tack för svaren iallafall. Jag rapporterat efter att jag har satt in dem!

Jaha, förvirringen är total!!

Nu får jag banne mig tänka hur jag ska göra.....
2+1 gb borde väl ändå bli bättre, eller....

Tack för svaren! Det blir 2+1 Gb då! Det var väl de svaren jag räknade med men det är alltid skönt att få det bekräftat. Det är min första mac så jag är en rookie dock var jag en fena på pc men det känns jäkligt bra att ha tagit steget över till Os X.

då kan jag förresten passa på att fråga om Kingston Value ram minnena som de har på Inwarehouse är bra eller rekommenderar ni några andra?

Hej!
Har precis köpt en Imac 17 2.0Ghz C2D och är så förbannat nöjd med den! Har bytt från pc och det är en ren fröjd att slippa windows.
Iallafall vill jag ha mer ramminne (har bara 1Gb) och jag blir väldigt tveksam om man måste ha två likadana. Jag vill gärna ha 3 gb och har hittat ett kingston på 2 och en på 1 gb.
http://www.inwarehouse.se/Product.aspx?prd=1136105&node=582

Men jag har försökt att luska runt och jag får aldrig något bra svar. Ibland står det att man absolut ska ha ett par (och då blir det bara 2*1 Gb) medan andra säger att det inte spelar någon roll. Finns det någon som kan ge mig ett bra svar.

1