Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
The TiBook

The TiBook

Medlem
  • Plats Solna
  • Registrerad 2002-06-14
  • Senast aktiv 2011-07-06
  • Antal inlägg 3

Foruminlägg

De senaste inläggen The TiBook har skrivit i forumet.

1

SonyEricsson har släppt en ny telefon mjukvara till P900. Tyvärr så måste man ha en Wintel för att det skall funka.

http://www.sonyericsson.com/updateservice/P900/

Jag har också 'vita moln' på min 15". Fick en av dom första leveranserna tror jag som kom den 2 okt så felet har funnits hela tiden verkar det som.

Mina moln syns mest i ljusa partier och ligger nästan mitt i skärmen. Mycket irriterande när man läser dokument eller jobbar i photoshop med bilder som jag gör mycket. Har inte sagt nåt till min leveratör än för jag väntar på en 1gig's minnes modul och tänkte påpeka det då.

En av dom största anledlingarna att jag bytte PB var att min gammla TiBook hadde börjat få linjer över skärmen och till och med lägga av till och från. Jag till och med kollade så att min dator inte hadde döda pixlar inan jag lämnade affären för att inte få ett dåligt ex. Men hadde aldrig hört talas om moln effekten så vem tänkte på det. Hoppas apple rättar till det och byter skärmarna hos dom som har stora moln.

Skall ringa min leverantör imorgon och se vad dom säger.

Hej.

Jag har bytt hårddisk på min gammla 5300ce. Samma sak. Det gick fint men dat var ett tag sen. Typ 1995. Kommer inte ihåg vilken typ av disk det var men skruva isär datorn och kolla. Vad jag kommer ihåg så var det en SCSI disk som satt i och inte en IDE. Kan kolla på jobbet för jag tror att jag har den gamla kvar där någonstans...

Lycka till.
Niclas

1