Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
Thomas H

Thomas H

Medlem
  • Plats Umeå
  • Sysselsättning funderar på att byta till mac
  • Registrerad 2005-11-28
  • Senast aktiv 2012-01-13
  • Antal inlägg 25

Foruminlägg

De senaste inläggen Thomas H har skrivit i forumet.

Det verkar vara lite olika uppfattningar om detta, men vi har köpt en testperiod med sökmotoroptimering det skall bli skoj att se om det funkar. Har de senaste dagarna försökt att sätta mig in i detta och det skall bli intresant och se vad dom kommer att göra. Tack för hjälpen till er som skrivit.
Thomas

Ursprungligen av kjnoren:

Sökmotoroptimering är bara båg. Hälften av den rör sig om grundläggande informationsdesign som bör ingå från början i all design på nätet, och den andra hälften rör sig om lurendrejeri som sökmotorerna gör sitt bästa för att rensa ut.

Lite så är det säkert men har en bekant som kör det med samma som vi valt Sökmotoroptimering med resultat – Sökmotoroptimera nu! » ClearSense och han ökade sin web försäljning från 8 till 50-60 i månaden. Vi har valt en 6 månaders prov med 3 områden funkar det så är det värt det annars inte. Vet att en annan SEO lyckades få en hel del kunder utslängda från Google.

Ursprungligen av Jesper Ohlsson:

Jag skrev tidigare: "Något i stil med den här".

Det behöver ju inte vara exakt just den. Det finns kanske andra liknande produkter (Netgear eller Belkin, kanske).

Sant skall åka och kolla vad Mediamakt här i byn har att erbjuda.

Tack för era inputs, har varit inne och ändrat i title och i meta name="keywords" så att vi har som stämmer med vår verksamhet och företags profil. Får se när Google har indexerat upp sidan om det hjälpte. Vi har köpt optimering av sidan men innan vi börjar med det så skall betalnings möjligheternas fixas, så jag tänkte att man kan ju se om man kan fixa något själv. Sen så är sanningen att man får vad man betalar för, företaget är billiga och gör nog sitt bästa men det känn ju som en klen tröst. En prisfil så vi skulle kunna hamna på Prisjakt var dom tvungen att fixa det fanns inte i systemet! well 2011 känns det som att sådant borde vara rätt basic.
Thomas

Ursprungligen av Jesper Ohlsson:

Ok, då bör mitt tips funka,

Blir att prova med en sådan dock har det fått mycket varrierande omdömen på Dustin.
Tack för hjälpen / Thomas

Ursprungligen av Jesper Ohlsson:

Jag uppfattar det som att det finns ett befintligt trådlöst nätverk som har en Airport Express som router.

Och nu vill man ansluta en kortläsare, som har nätverksport, till detta trådlösa nätverk.

Precis så är det.
Thomas

Ursprungligen av Jesper Ohlsson:

Blir lite nyfiken på vad du menar med "går på internet i stället för modem". För mig är det ungefär som att säga "en bil som går på bränsle i stället för bensin".

ok lite klantigt men det får jag bjuda på skall kolla på ditt tips Tack
Thomas

Hade en fråga till företaget som vi köpt websidan av om att det inte fanns något i title förutom företagsnamnet. Enligt honom har det ingen betydelse utan det viktiga var meta taggarna, jag tvivlar?. Så någon kunnig får gärna förklara, ge tips etc för i slutändan vill vi hamna bra på Googles indexering för att få träffar till sidan.
MVH/ Thomas

Skulle behöva hjälp med hur jag skall instalera en kortläsare på jobbet. Har idag en Airport express som vi kör med. Nu skall det in en ny kortläsare som går på internet istället för modem. Problemet är att jag vill slippa dra en massa nätverkskabel, tanken är att kunna köra en router med wifi mot airporten och kunna ansluta kortläsarens nätverkskabel till routern. Därigenom skulle jag slippa kabeldragningen. Går det ? och i så fall vilka prylar behöver jag skaffa? och hur kopplar jag det?
MVH/ Thomas

Tack för tipsen får kolla det har bara hunnit koppla in minin och köra in Plex funkar kanon att titta på film, köpte även remoten för 195 spänn skit smidigt till plex. Nu kommer jag inte åt datorn dottern har lagt beslag på den 8 år och förmodligen macifierad redan

Sådär det blev en akuttur till Grafit i Umeå och köpa en mini med trådlöst tangentbord & mus skall ha den som mediacenter, hörde att man kunde streama i Plex till en ipad? lät ju sweet om det är så

Ursprungligen av Baron:

Om du skriver en rubrik som beskriver frågan är det troligare att du får svar. Ändrar från "Domän".

Sedan ska du ställa frågor om hur du använder iWeb i en separat tråd, därför bryter jag ut den frågan.
http://www.99.se/iweb/264220-hur-goer-med-iweb-mot-ett-hotell.html

Admin

Tack för hjälpen

Jag skulle vilja använda iweb och köra mot en domän. Men jag har noll koll på hur jag skall lösa det och naturlitvis är det bråttom?
Mvh/ Thomas

Jag skulle behöva hjälp skall regga en se domän, det finns ju ett antal olika att välja på vilken är bäst? pris?. Sen så skulle jag vilja använda iweb och köra mot den domänen. Men jag har noll koll på hur jag skall lösa det och naturlitvis är det bråttom?
Mvh/ Thomas

Vill byta disk i macbooken har en 60 gb så det behövs. Nu till dom dumma frågorna om jag köper en disk och ett kabbinett kan jag klona den befintliga disken så attt jag bara behöver byta hårdvaran och sedan starata?. Vilken disk skall jag köpa ?
Thomas