Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
Nils-Erik Lund
  • Registrerad 2002-07-04
  • Senast aktiv 2017-08-16
  • Antal inlägg 34

Foruminlägg

De senaste inläggen Nils-Erik Lund har skrivit i forumet.

Jag har en Imac G3 som är nästan 3 år gammal och kör Safari. Jag skaffade e-legitimation genom Länsförsäkringar Bank. Har inte haft några som helst problem. Kanske haft tur.

Visste inte ens att man kunde ändra utseendet, man lär sig nåt nytt varje dag, tack för det. Jag föredrar den gråa färgen, den bruna är hiskeligt ful tycker jag (även om man kanske kan kalla den charmig).

Skickat 3 doolars via Pay-pal (hoppas att det funkar, första gången för mig). Visst är vi (ni) suveräna här på 99mac. Får verkligen hoppas att inte fler företag och myndigheter förbättrar sin Mac-service, kan bli fasligt dyrt i så fall

Enligt mina beräkningar (och det lär komma in extra många idag tack vare tävlingen)kommer inlägg nr 100 000 att anlända 29 oktober klockan 12.59.

Stort tack för allt jobb Ni lägger ner till förmån för oss Macare. Jodå, jag har parabolantenn och kan ta in Sirius-satelliten. Hur ska jag bära mig åt för att kunna se sändningen? Ska datorn kopplas in eller syns det på den vanliga TV:n och i så fall vilken kanal? Skulle vara ballt att vara med om något sånt där.

Hej alla Mac-fans. Mitt allra första inlägg gäller .mac och användarnamnet. Jag hade tre stycken Itools-namn och när jag beställde .mac-abbonnemang så blev det i hastigheten det som jag tycker mindre bra om . Nu undrar jag om någon vet om det går att byta från mitt nuvarande .mac-namn till mitt tidigare Itools-namn (som jag ännu så länge har, i fem dagar till). Annars får jag väl dras med det jag har. Det kanske går att byta när jag förnyar abbonnemanget? Tack på förhand.