Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
Sources

Sources

Medlem
  • Plats Kalmar
  • Registrerad 2006-01-16
  • Senast aktiv 2008-11-05
  • Antal inlägg 14

Foruminlägg

De senaste inläggen Sources har skrivit i forumet.

1

Tja... Så här ligger det till, sitter med en sliten bärbar dell som ska agera mot en 720p lcd tv. Kruxet ligger i att datorn har bara vga ut och tv'n har bara hdmi in. Så min fråga till er är hur ska detta gå till? jag har kollat runt på converters men jag har ingen anning om dom kommer hålla upplösningen som jag kan få ut ur dellen. får grejen är att jag kan utan problem få ut 720p ut ur den men det är bara HUR jag ska få in det i tv´n . Sitter redan på en s-video anslutning mot tv´n och den är verkligen jätte dålig så snälla jag hoppas på att någon av er har ett bra svar!.. Tackar för alla svar

Sitter på en macbook och har lyckats lösa problemet med bollmans lösning två gånger tidigare fast nu tredje gången så funkar det inte att göra så längre.. någon som vet något annat sett...?

Tjenare! Har lite problem med ljudutgången på en macbook. Det är så att när jag inte har något inkopplat i hörlurskontakten så tror datorn att det är en digitalkabel ikopplad. Och när jag kopplar i högtalar så är det lugnt för då fattar den att det är en vanlig line kabel. Detta är ju dock högst störande för jag kan ju inte använda dom inbyggda högtalarna nu.. Någon som vet någon lösning?

Hej

jag söker efter ett program som jag läste om i någon blogg (troligen macfeber).
Men kunde iallafall med hjälp av detta program streama mp3 från sitt itunes biblotek
via ett internet gränssnitt på vilken dator som helst.. Är det någon som känner igen detta?

Tjena, Nu har min ibook g4 med osx 10.4.8 börjat knasa sig. Det började med att jag la in ett lösenord för att kunna installera program mm. alltså admin lösen, innan behövde jag bara klicka på ok. Men sen dess har jag inte kunnat installera något eller updatera för då kraver datorn admin lösenordet jag skriver in det men den säger att det är fel. Så jag sökte runt lite här och hittade att man kunde återställa detta lösenord med osx skivan, har testat detta ett par gånger nu men det fungerar inte. dator säger att jag fortfarande har fel lösenord trors jag har ändrat det.

Någon som vet vad som är fel?

Undrar bara om det är någon har som har haft problem med sin skärm?.
På dom Internationella forumen så verkar det vara värsta grejen men här har jag inte
sett någon som har nämnt det.

Lite surt att det aldrig kom nån uppdatering på expot. Kan tänka mig att det är en bunt som jag som bara sitter och väntar på core duo 2. Men får helt enkelt vänta lite till

1