Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
puttefar

puttefar

Medlem
  • Plats Uddevalla
  • Registrerad 2006-01-17
  • Senast aktiv 2011-11-16
  • Antal inlägg 4

Foruminlägg

De senaste inläggen puttefar har skrivit i forumet.

1

zordid har fattat mig helt rätt!. Men något svar på detta verkar det inte finnas. Blir nog till att inhandla en MBA laddare för att vara på den säkra sidan. Men det känns dumt när man sitter med 1st 60w och två 85w hemma. Dom pengarna kan man ha till andra roliga Apple saker.

Ser på laddarna att dom är olika, inte bara i max belastning utan även att dom skickar ut olika, MacBook Pro:s laddare skickar max 85w 18.5v eller 16.5v medan Air:en skickar max 45w och 14.5v till Air:en.

Vilken storlek laddaren har har mindre betydelse för mig, tar gärna en 85w MacBook Pro laddare för den belastas mindre och blir mindre varm. Men det som oroar mig är att dom skickar ut olika spänning.

Ringde och hörde med Apple men dom kunde inte ge mig ett svar på detta.

Fick min MacBook Air för två dagar sedan och kan då säga att jag är helt klart nöjd med den. Den klarar allt jag vill att den ska göra. Surfa, redigera lite kort och sådant. Upplever den inte som seg på något sätt. helt klart ett värt köp fall man vill ha något väldigt bärbart. Modellen jag köpte var 11.6" 1.4Ghz 4GB RAM och 128GB SSD.

Tjenare!

Tänkte fall någon vet säkert fall man kan ladda sin Air med MacBook Pro:s laddare eller ej.
Är ju dumt fall man tar fel laddare och sätter i Air:n och det bara fräser till.

1